UFC

Jones u svom stilu objasnio zašto mu je drago što je Thiago Santos izgubio

Jon Jones i Thiago Santos
 screenshot/YouTube
Pobjeda Glovera Teixeira nad Thiagom Santosom izazvala je zadovoljstvo kod Jona Jonesa

Već je gotovo postalo pravilo po kojem je Jon Jones izuzetno aktivan na Twitteru kad se odvija neka važna teškaška ili poluteškaška borba u UFC-u. Tako je bilo i proteklog vikenda, kad je Glover Teixeira savladao Thiaga Santosa. Od samog početka Jones je fanovima iznosio svoje dojmove, a na samom kraju borbe izrazio je zadovoljstvo. Zapravo, prvo je na sebi svojstven način čestitao Teixeiri.

"Ponosan sam što sam pobijedio tog tipa. Drag mi je", napisao je Jones odmah nakon borbe, odnosno nakon pobjede Brazilca kojeg je u travnju 2014. godine savladao odlukom sudaca. Bila je to tada vrlo uvjerljiva predstava UFC-ovog prvaka te njegova u tom trenutku sedma obrana titule.

Onda se okrenuo na Santosa, borca protiv kojeg je u srpnju prošle godine odradio pet rundi. Bio je u toj borbi Jones ugrožen, a prema mišljenju jednog suca ju je izgubio. Bilo je to mišljenje i velikog broja fanova. Jones u toj borbi uistinu nije izgledao najbolje, a posebno je zanimljivo to što se s Brazilcem odlučio gotovo cijelo vrijeme boriti na nogama. Ne možemo baš zaključiti kako je likovao nad porazom svog bivšeg izazivača. Više je likovao nad fanovima koji smatraju da je tu borbu izgubio.

"Jako mi je drago što neću morati čitati o tome kako sam pobjegao od Santosa da je pobijedio u ovoj borbi. Mnogi bi iznijeli ludu količinu smeća", dodao je.

Još je odlučio odgovoriti na opasku jednog fana, koji je ustvrdio kako posljednji Jonesovi protivnici nakon borbi protiv njega odjednom naglo padaju. Santos je samo jedan u nizu kojeg čine Alexander Gustafsson, Anthony Smith te posljednje Dominick Reyes.

"Jako malo njih se uspjelo vratiti nakon borbe protiv mene. Čudno je to", još je dodao "Bones", o čijem debi nastupu u teškoj kategoriji za sada nema konkretnih informacija.

Linker
20. travanj 2024 14:05