UFC

Jorge Masvidal poručio hejterima: 'Ja sam upravo ušao u klub milijunaša, a vi niste'

Jorge Masvidal
 screenshot/Youtube
Jorge Masvidal obratio se fanovima nakon ugovaranja najveće borbe njegove karijere. Time što će se 2. studenog boriti protiv Natea Diaza u glavnoj borbi UFC 244 priredbe, dobio je ono što je zapravo nakon svoje posljednje dvije pobjede tražio.

Masvidal se obratio fanovima putem svog Youtube kanala na vrlo zanimljiv način. Snimio je video dok se nalazio na planinarenju, a tim se putem nije obratio samo fanovima nego i nekim kolegama. Pretpostavlja se kako je jednu izjavu posvetio svom prijatelju Colbyju Covingtonu, koji ga je prije samo dva dana napao putem Twittera.

"Osvojit ću taj pojas za najvećeg motherf***era i donijet ću čisto nasilje. Zapravo, 2. studenog susreću se znanost i nasilje. A ja ću napokon imati nekoga tko će sa mnom stati na sredinu ringa i raditi ono što najbolje radimo", najavio je Masvidal svoju borbu, a onda je rekao nešto za što se čini da je išlo na adresu Colbyja Covingtona:

"Ima puno hejtera, posebno među borcima, ne slušajte ih. Tu su i neki groupieji koji konstantno spominju moje ime. Žao mi je, ja sam upravo ušao u klub milijunaša, a vi niste."

Još je kratko najavio veliku borbu koja će se održati u Madison Square Gardenu, a za koju je UFC najavio napraviti poseban pojas.

"2. studenog, ako želite vidjeti čisto nasilje i ljude koji stavljaju svoj život na kocku, ne propustite ovu borbu. Borba će biti remek djelo, a meni znači nešto posebno", rekao je Jorge.

Nema sumnje kako će ovo biti pravi hit i uz borbe Conora McGregora protiv Natea Diaza vjerojatno najuspješnija UFC borba posljednjih godina koja nije borba za titulu.

Linker
19. travanj 2024 16:10