UFC

Junior Dos Santos stavlja UFC karijeru na pauzu i ulazi u plesne cipele

Junior Dos Santos
Junior Dos Santos neko će vrijeme izbivati iz dvorane. Naime, bivši svjetski prvak teške kategorije stavlja svoju karijeru na kratku pauzu i odlazi plesati. Postao je kandidat iduće sezone brazilskog izdanja "Plesa sa zvjezdama".

Velika borilačka zvijezda već neko vrijeme izbiva iz dvorane American Top Teama, budući da se nalazi u rodnom Brazilu. Posvetio se treningu za nastup u "Dança dos Famosos", brazilskoj verziji globalnog hita, "Plesa sa zvijezdama". U subotu 25. kolovoza uživo će debitirati na televiziji, nastupom u prvoj epizodi.

JDS je inače drugi MMA borac u povijesti brazilske verzije ovog showa. 2012. godine gledatelji su se imali priliku uvjeriti u plesne sposobnosti legendarnog Antonio Rodriga Nogueire. Što se tiče američke verzije, UFC je u njoj do sada ima dvoje predstavnika Prvi se u njoj okušao Chuck Liddell, no teško da se može pohvaliti nekim uspjehom. Zato je puno više od njega napravila Paige VanZant, koja je dogurala sve do finala, no tamo je ostala bez pobjede. Ipak, taj nastup je jako dobro djelovao na porast njene popularnosti među "mainstream" publikom.

Junior je ovaj prihvatio nakon poraza koji je krajem lipnja doživio od Francisa Ngannoua. Prepoznao je kako mu je potreban odmor pa je tako iskoristio priliku da se dobro zabavi, ali i nauči vještinu koju nikad nije zgorega poznavati. Njegova plesna partnerica je profesionalna balerina Ana Paula Guedes, koja bi među svojim Instagram pratiteljima odjednom mogla dobiti veliki broj MMA fanova.

Linker
19. travanj 2024 20:44