UFC

Kanadska izazivačica uvjerena: 'Završit ću Nunes i šokirati svijet!'

Felicia Spencer
 screenshot/YouTube
Felicia Spencer ući će u borbu protiv Amande Nunes kao veliki autsajder, no isto tako uz ogromnu motivaciju da napravi veliko iznenađenje i kući se vrati s pojasom prvakinje. Najavila je svoju pobjedu i to prekidom.

Nakon što je prošle godine oduševila fanove srčanošću prikazanom u porazu protiv Cris Cyborg, Felicia Spencer spremna je napraviti korak dalje te fanove oduševiti kompletnim nastupom. Nastupom koji bi joj trebao donijeti pobjedu nad Amandom Nunes i titulu UFC prvakinje perolake kategorije. U noći sa subote na nedjelju, to će pokušati napraviti u UFC-ovom APEX kompleksu, u glavnoj borbi UFC 250 programa.

"Nevjerojatan je osjećaj i trebalo mi je malo vremena da shvatim kako uistinu predvodim ovakvu priredbu i ovakav program. No, fokusirana sam na posao koji moram obaviti i ponosna što imam tu priliku", rekla je Spencer za BJPenn.com, svjesna kako je u startu jedan od najvećih autsajdera u povijesti UFC-ovih borbi za titulu:

"Volim biti otpisana. Nisam opterećena ljudima koji sumnjaju u mene. To me jedino može još više motivirati. Osim toga, nemam nikakvog pritiska tako da sam spremna šokirati svijet. Ovo mi je nije prvi slučaj da sam toliko veliki autsajder, a sigurno neće biti niti posljednji. Iznenađenja se redovno događaju, a ja sam spremna napraviti jedno od najvećih."

Gledajući na stil te vještine borkinja, Spencer bi svoju prednost trebala tražiti na podu. No, kaže kako joj to neće biti apsolutni plan za doći do pobjede.

"Moja snaga i stil će joj sigurno stvoriti probleme. Mislim da neću imati potrebu svim silama odvesti borbu u parter jer na nogama se osjećam dobro. No, naravno da ćemo u borbi na pet rundi barem jednom otići na pod. Ne mislim da ću je završiti već u prvoj rundi, no ako vidim priliku već tada ću je iskoristiti. Bit će to sve samo ne lagana borba, no ja ću je završiti i vratiti se kući s pojasom. Njena ostavština porazom od mene neće biti ugrožena, no vrijeme je da ja krenem graditi svoju", najavila je simpatična Spencer.

Tečajevi kladionica trenutno se kreću između 1.10 i 1.15 na pobjedu prvakinje te između 4.50 i 5.50 na pobjedu Felicije Spencer.

Linker
15. travanj 2024 12:37