UFC

Kelvin Gastelum otkrio kad ćemo ga vidjeti nazad u Octagonu

Kelvin Gastelum
Nakon što je sudjelovao u najboljoj borbi godine, ali isto tako u njoj doživio poraz od Israela Adesanye, Kelvin Gastelum spreman je vratiti se treningu. Otkrio je kako je dobio dozvolu liječnika, a također je specificirao kad bi se mogao vratiti i kojeg protivnika ima na umu.

Gotovo tri mjeseca prošlog je od sjajne UFC 236 borbe Israela Adesanye i Kelvina Gasteluma. 25-minutni rat ostavio je Kelvina na poraženoj strani, no također i s podosta zadobivenih ozljeda. Srećom, ništa od njih nije bilo ozbiljnije prirode, nego je tijelo tek zahtjevalo malo duži odmor. Kelvin je otkrio kako je vremenu odmora došao kraj.

"Trenutno sam previše uzbuđen. Liječnici su mi dali dobre vijesti i dozvolili da krenem s treninzima. Nakon rata koji sam imao s Adesanyom, odlučio sam si osigurati potrebno vrijeme odmora, s ciljem da se u povratku osjećam fizički kao nova osoba. 11 tjedana kasnije došao je taj dan i spreman sam planirati datum povratka", napisao je Gastelum na Instagramu uz objavu fotografije iz liječničke sobe.

Malo nakon toga, na Twitteru je odabrao vrijeme povratka, ali i protivnika kojeg ima na umu.

"U Octagon bih se trebao vratiti u studenom. Nemam nikakve sumnje u to. Jack Hermansson je protivnik po mjeri i borba koju treba ugovoriti", napisao je na Twitteru.

Jack Hermansson trenutno je pravi hit divizije nakon dvije ovogodišnje pobjede. 31-godišnji Švedsko-norveški borac je u ožujku prekidom savladao Davida Brancha, a onda je mjesec dana kasnije uskočio kao zamjenu u borbu protiv Ronalda "Jacarea" Souze, u kojoj je upisao još jednu pobjedu. Na službenom poretku srednje kategorije nalazi se na petom mjestu, a također je jesen naveo kao savršeno razdoblje za odraditi novu borbu.

Linker
18. travanj 2024 10:20