UFC

Khabib najavio povratak ranije od očekivanog: 'Sve ću ih porazbijati!'

 Nina Zotina / Sputnik / AFP
Khabib Nurmagomedov mogao bi se u akciju vratiti puno ranije od očekivanog...

Aktualni UFC-ov prvak tvrdi da će za novi nastup u Octagonu biti spreman već u srpnju, a uz svoju je objavu zaprijetio i svima onima koji će mu se naći na putu.

"Mogu se boriti bilo kada. Mjesec ramazana završava 23. svibnja. Bit ću spreman u srpnju. Prestanite pričati o meni. Ovo je vrijeme koronavirusa, a kad dođe Khabibovo vrijeme - sve ću ih porazbijati", napisao je neporaženi Dagestanac u jednom komentaru na Instagramu.

Ovakve vijesti sigurno će se svidjeti fanovima prvaka iz lake kategorije budući da bi njegov povratak mogao stići puno ranije nego što se očekivalo. Podsjetimo, ne tako davno se kao najraniji termin spominjao kolovoz u kojem bi UFC mogao organizirati event u San Franciscu, dok se kao onaj najizgledniji spominjao rujan u kojem bi nas mogla čekati jedna priredba u Abu Dhabiju.

Kada se vrati, ako se sve odvije prema planu, Nurmagomedov će za idućeg protivnika imati uspješnijeg iz borbe Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea koji će se već ovog vikenda boriti za privremeni pojas.

Linker
15. travanj 2024 03:10