UFC

Khabib Nurmagomedov: Conoru McGregoru je mjesto u zatvoru

Nurmagomedov vs. McGregor
Na snimku posljednjeg incidenta Conora McGregora reagirao je i njegov posljednji protivnik, danas prvak UFC-ove lake kategorije, Khabib Nurnagomedov.

Khabib je kontaktiran od strane TMZ-a, s ciljem da iznese svoje mišljenje o Conorovom incidentu. Ne treba nikoga čuditi što je Khabib to najstrože osudio.

"Da sam ja udario tog tipa, bojim se i pomisliti koliko mi medija govorilo loše o meni. To što je on napravio je jako loša stvar. Čak i da ga takav stariji tip udario deset puta prije toga, nema smisla da ti udaraš njega. Trebaš poštovati starije ljude. Ne razumijem to, za ovo bi trebao završiti u zatvoru. Zašto taj tip neće imati problema s dobivanjem vize za Ameriku? Kako mu nakon ovako nečega mogu dati vizu?", upitao se Khabib, aludirajući na to kakve probleme s dobivanjem vize ima njegov otac, ali i neki timski kolege.

On cijeni sve što je McGregor napravio i svjestan je kako je zaslužan i za veliki dio njegove popularnosti. No, isto tako ne smije na račun toga raditi ovo što sad radi.

"On je napravio dobre stvari za ovaj sport, no već neko vrijeme je van pameti. Izgubio je kontrolu i njegova vlada bi ga trebala kazniti", objasnio je UFC-ov prvak lake kategorije, kojeg 7. rujna čeka borba u Abu Dhabiju protiv Dustina Poiriera.

Linker
24. travanj 2024 01:19