UFC

Khabib o otkazanom nastupu: 'Imao sam najbolji pripremni kamp ikad, ali vratit ću se još bolji!'

Khabib i Abubakar Nurmagomedov
 Instagram
Khabib Nurmagomedov javio se putem Instagrama s komentarom na otkazanu UFC 249 borbu protiv Tonyja Fergusona.

U cijelom kaosu oko UFC 249 priredbe i njene selidbe iz New Yorka, Khabib Nurmagomedov otputovao je u Rusiji malo prije zatvaranja granica njegove domovine te je zbog toga bio prisiljen otkazati borbu. Na kraju je cijela priredba otkazana pa je njegov potez zapravo ispao najbolje što je mogao napraviti. Za priredbu 9. svibnja ionako ne bi bio i igri, budući da mu je već prije tjedan dana započeo ramazan.

No, naravno da žali za borbom, budući da je odradio gotovo cijeli pripremni kamp za istu. Osim toga, ponovno se došlo jako blizu borbi koju cijeli svijet želi vidjeti, da bi se ovog puta ispriječila globalna pandemija. Svoje žaljenje pokazao je objavom na Instagramu, porukom uz nekoliko fotografija.

"Bio je to najbolji trening kamp koji sam imao. Dugo se nisam osjećao ovako dobro, ali bit ću spreman vratiti se još bolji", napisao je neporaženi UFC-ov prvak.

Njegov povratak očekuje se krajem ljeta ili početkom jeseni, protiv pobjednika UFC 249 borbe između Fergusona i Justina Gaethjea. No, današnja izjava Dane Whitea, kako sumnja da će ove godine doći do te borbe, dovela je do vela sumnje da bi Conor McGregor mogao uskočiti preko reda. Naime, njemu je obećana borba na jesen, upravo protiv Khabiba.

Linker
23. travanj 2024 12:31