UFC

Khabib objasnio zašto je odbio TUF s McGregorom: 'To mu nikad neću dati, ni za pet milijardi dolara'

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor
 screenshot/Youtube
UFC-ov prvak konačno je prokomentirao ideju koja se izgleda neće realizirati

Conor McGregor je za Khabiba Nurmagomedova gotova priča.

Aktualni UFC-ov prvak iz lake kategorije još jednom je progovorio o velikom rivalstvu i u intervjuu za ESPN objasnio zašto je odbio s Ircem sudjelovati u novoj sezoni popularnog 'The Ultimate Fighter' serijala.

Predsjednik UFC-a Dana White još je prije nekoliko tjedana otkrio da su postojali planovi oko organizacije nove sezone TUF-a u kojoj bi treneri bili McGregor i Khabib, ali je isto tako već tada bilo poznato kako je neporaženi Dagestanac odbio tu ponudu.

Sada je i jasnije zašto...

"The Ultimate Fighter s njim bi njemu donio veliku pozornost, a to je nešto što mu ne želim dati. To mu nikad neću dati. Čak i da mi ponude pet milijardi dolara, čak i da mi daju UFC. To neću nikad napraviti. Gotovo je. Sve je rečeno 6. listopada 2018. godine. Tad sam ga završio, a samim time i završio svaku priču o njemu", komentirao je Khabib ovu temu.

Pred aktualnim prvakom sada je nova obrana titule. Khabiba, naime, 24. listopada u Abu Dhabiju čeka opasni Justin Gaethje. Što će biti nakon toga? U ovim trenucima nije poznato, ali čini se da to neće biti borba s McGregorom.

"Imao sam novi izazov u Dustinu Poirieru i sada u Justinu Gaethjeu. Vidjet ćemo tko je idući, ali mislim da to neće biti Conor McGregor", još je jednom jasno poručio Khabib.

Linker
19. travanj 2024 20:17