UFC

Khabib odgovorio McGregoru: 'Jesi li pijan pa si zaboravio što se dogodilo?'

McGregor vs. Nurmagomedov
 screenshot
Nije dugo trebalo Khabibu Nurmagomedovu da odgovori na posljednje 'tvitove' Conora McGregora u kojima je, između ostalog kritizirao njega i njegov stil borbe te ga još jednom nazvao štakorom i kukavicom.

McGregor je u svom ispadu na Twitteru Khabiba nazvao čovjekom koji grli noge, da bi ga osim toga počastio još nekim uvredama, uključujući i uvrede prema njegovom menadžeru Aliju Abdelazizu.

"Khabib je apsolutna sramota. Sakrio se poput štakora, kao i uvijek. Samo se potvrdilo ono što oduvijek govorim. On je sramota za prave borce", ono je što je Irac napisao na račun UFC-ovog prvaka.

Khabib inače rijetko kome ostane dužan pa je tako i ovog puta uzvratio. Inspiracije mu zapravo nije trebalo puno, dovoljno je bilo povući paralelu na borbu koja se dogodila 6. listopada 2018. godine.

"Grlim noge? Jesi li zaboravio kako sam te pogodio i poslao na pod ili si pijan pa pišeš tvitove. Prebio sam te na nogama, rastavio sam te u hrvanju i apsolutno uništio u grapplingu. Hvatao si zrak rukama i na kraju sam te natjerao da se predaš. Osim toga, ne zaboravi svoje vlastite riječi, sve to je samo posao", napisao je Khabib, prisjetivši se onoga što mu je Conor rekao na kraju treće runde njihove borbe, kad je vidio da je ovaj ubilački nastrojen i nevjerojatno motiviran.

Kao dodatni podsjetnik, dodao je Khabib još fotografiju nastalu na kraju te borbe.

McGregor je u svojim objavama otkrio kako vjeruje da će on biti idući protivnik Justina Gaethjea te da je Khabib zapravo pobjegao. Osim toga, Khabiba na revanš ovog puta nije prozvao, nego je čak najavio kako će se nakon Gaethjea boriti protiv pobjednika borbe Poiriera i Fergusona, koju je, čini se, on sam već u svojim planovima ugovorio.

Srećom, posljednja će biti UFC-ova, a oni se nadaju što prije ugovoriti borbu Nurmagomedova i Gaethjea. Dagestanac je rekao kako bi mogao biti spreman možda već u srpnju, no naravno da će puno toga ovisiti o mjerama koje još tada budu na snazi.

Linker
26. travanj 2024 15:41