UFC

Khabib popljuvao ideju: 'Zašto biste mi dali 100 milijuna dolara da opet prebijem onog idiota? To nije razumno!'

 Nina Zotina / Sputnik / AFP
Novi nastavak priče o potencijalnom revanšu Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova stigao je s jedne press konferencije u Rusiji.

Khabib je u utorak odgovarao na brojna pitanja novinara, a neizbježna tema bio je njegov novi susret s irskom MMA zvijezdom. Navodno za organizaciju tog dvoboja postoji interes iz Saudijske Arabije, a na stolu je, prema riječima Khabibovog menadžera Alija Abdelaziza, čak 100 milijuna dolara.

"Što će mi taj novac? Postoji toliko organizacija... Na primjer, ne postoji samo nogomet za slijepe već i sambo i drugi sportovi. Ako UFC ne zna što bi s novcem neka ga da njima. Ali dati meni 100 milijuna dolara da ponovno prebijem tog idiota? Mislim da to nije razumno", poručio je Nurmagomedov.

Aktualni UFC-ov prvak iz lake kategorije ne dozvoljava da mu takve priče oduzmu fokus. Khabib je svjestan da ga čeka možda i najveći izazov u dosadašnjoj karijeri. Tony Ferguson opasan je suparnik, a njihov meč zakazan za 18. travnja jedan od najiščekivanijih u novijoj povijesti UFC-a.

"Imam jako ozbiljnu borbu. Posljednjih mjesec i pol dana konstantno treniram kroz dan i noć. Doveo sam se u dobru formu, upravo u onakvu u kakvoj trebam biti 70 dana prije meča. Osjećam se sjajno. A što će se dogoditi nakon borbe - to vam nitko ne zna. Ne brinem se oko toga, to je samo njihova želja. Iznenađen sam da me ljudi uopće ispituju o revanšu. Svi ste vidjeli što se dogodilo u Octagonu. Kontrolirao sam svaki dio te bore, činio sam mu što god sam poželio i on je na kraju odustao. Kako onda uopće možemo pričati o revanšu. Sad sam fokusiran na Tonyja Fergusona", zaključio je neporaženi Dagestanac.

Linker
23. travanj 2024 19:06