Khabib postavio uvjet McGregoru: 'Pobijedi u deset borbi zaredom pa ćeš dobiti revanš'

"Ako McGregor pobijedi u deset mečeva zaredom, onda je svakako moguć revanš", poručio je Khabib Nurmagomedov bivšem prvaku.

Aktualni prvak UFC-ove lake kategorije Khabib Nurmagomedov poručio je Conoru McGregoru da mora pobijediti u čak deset uzastopnih borbi, ako želi dobiti priliku za revanš.

Dagestanac je u listopadu prošle godine pobijedio McGregora. Irac od tada nije ušao u Oktogon, ali najavljuje svoj povratak i čak tri meča u 2020. godini. Prošlog mjeseca rekao je da planira odraditi dvije borbe prije revanša s Nurmagomedovim, no Khabibov odgovor mu se neće svidjeti.

"Sjećam se da sam ja imao devet ili deset borbi prije prilike za napad na pojas. Ako McGregor pobijedi u deset mečeva zaredom, onda je svakako moguć revanš", poručio je Khabib koji trenutno pregovara oko sljedeće borbe protiv Tonyja Fergusona.

Nurmagomedov želi borbu odraditi u New Yorku, a ne u Las Vegasu gdje je kažnjen zbog incidenta nakon borbe s McGregorom.

"Ponudili su mi borbu u Las Vegasu u ožujku, ali rekao sam im da ću se boriti kada mi se ispričaju što sam nepravedno kažnjen zbog onog incidenta prošle godine. Ako neće, mogu mi dati drugi datum. Travanj u New Yorku ili ožujak, ako mi se Las Vegas ispriča", rekao je Nurmagomedov.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!