UFC

Khabibov menadžer ljuto reagirao na pitanje o selidbi UFC-a 249: 'Koliko ja znam, bori se u Brooklynu!'

Khabib Nurmagomedov
 Screenshot/Youtube
Je li održavanje UFC-a 249, koji bi trebao biti na rasporedu sredinom travnja, ugroženo pandemijom korona virusa? U ovom trenutku gotovo nitko ne zna odgovor na to pitanje. No, ako se situacija uskoro ne promijeni, priredba bi mogla izgledati potpuno drugačije od zamišljenog, a postoji šansa i da se čitava stvar odgodi.

Vlasti u New Yorku su već zabranile javna okupljanja, a ukoliko se situacija s pandemijom drastično ne promijeni, teško je očekivati da ćemo toliko iščekivani obračun Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona gledati u Barclays centru u Brooklynu. Opcija je i preseljenje čitave stvari u APEX centar u Las Vegas, no to bi bila prilično skupa opcija za Danu Whitea i UFC.

No, ako pitate Nurmagomedova i njegov tim, ništa se nije promijenilo. Oni nastavljaju dalje trenirati po planu i očekuju da će 18. travnja odraditi jedan od najbitnijih mečeva u karijeri UFC šampiona.

"Treniramo, jedemo, pijemo...sve je normalno", izjavio je Khabibov menadžer Ali Abdelaziz za portal MMAFighting.

Upitan o mogućoj promjeni lokacije čitavog PPV eventa i potencijalne ugroze za zdravlje boraca ako sve ostane kao što je planirano, Abdelaziz navodno nije najbolje reagirao te je drsko odgovorio:

"Ako mi UFC to nije saopćio, to mi onda niti vi ne možete reći. Jer to nema nikakvog smisla. Koliko ja znam, Khabib se bori u Brooklynu."

Njegova reakcija ne čudi jer je isti portal žestoko kritizirao odluku UFC-a nazvavši je među ostalim pohlepnom. Kontroverzni menadžer vjeruje upravo suprotno i kaže "da se šou mora nastaviti, a da borci moraju zarađivati svoj novac".

S druge strane, menadžment Tonyja Fergusona (Ballengee Group) se za sada nije očitovao o novoj prijetnji održavanju ovog mitskog meča koji elitna promocija pokušava održati već nekoliko godina.

Nurmagomedov se ranije danas obratio fanovima preko društvenih mreža poručivši im da normalno nastavlja svoj kamp. Ako njega pitate, on se 18. travnja bori u Brooklynu.

"Ne znam što se događa izvan dvorane. Imam informacije koje imaju svi. Ja sam u dvorani i naporno radim. Nitko ne zna što će se dogoditi sljedeće", prokomentirao je Khabib aktualnu situaciju i objavio fotografije svojih treninga.

Linker
16. travanj 2024 06:35