UFC

Khabibov menadžer odbacio jednu lokaciju za UFC 249: 'Tamo se borba neće dogoditi!'

Khabib Nurmagomedov
 screenshot/Youtube
Jedna lokacija za UFC 249 manje. Tako barem možemo zaključiti iz izjave Alija Abdelaziza. Naime, menadžer Khabiba Nurmagomedova otkrio je kako se navedena priredba sigurno neće održati u Saudijskoj Arabiji.

Priča je zapravo krenula s objavom na Twitteru UFC-ovog prvaka srednje kategorije, Israela Adesanye. On je odlučio iznijeti svoje mišljenje te je napisao kako vjeruje da je lokacija UFC 249 priredbe Saudijska Arabija. Takav stav svakako može potkrijepiti činjenicom da jedna od najbogatijih država svijeta epidemiju koronavirusa drži pod kontrolom, uz dodatak jako dobrog dojma koji je ostavio boksački spektakl Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza.

Ipak, ako je vjerovati jednom od ljudi najupućenijih u cijelu situaciju, ta lokacija nije u igri. Ali Abdelaziz, menadžer Khabiba Nurmagomedova, podijelio je Israelovu objavu uz kratki odgovor:

"U krivu si!"

Za UFC 249 priredbu spominju se razne lokacije, a sam Dana White otkrio je kako ih u pripremi ima četiri ili pet. No, i dalje postoje mnoge sumnje o mogućnosti održavanja iste, prije svega po pitanju liječničkih dozvola i mogućnosti putovanja boraca. Osim toga, kako još uvijek nema lokacije, a do priredbe je tri tjedna, problem bi mogle biti i vize, ovisno o tome što na kraju bude lokacija.

Predsjednik UFC-a i dalje najavljuje najbolji program u povijesti promocije, no stvara se dojam kao da je sve manje onih koji mu uistinu vjeruju.

Linker
24. travanj 2024 12:20