UFC

Khabibov menadžer predložio dva idealna protivnika za 'prostitutku' McGregora

Conor McGregor
 AFP/ Adriana Spaca / Brazil Photo Press
Slavni menadžer kritizirao je, ali i savjetovao najveću MMA zvijezdu današnjice

Iako je nedavno objavio kraj karijere, rijetki su oni koji su povjerovali u odluku nekadašnjeg dvostrukog UFC-ovog prvaka Conora McGregora. Jedan od njih je i Ali Abdelaziz, najmoćniji menadžer MMA svijeta koji, između ostalog, skrbi i o karijeri najvećeg rivala irske zvijezde - Khabiba Nurmagomedova.

Početkom godine McGregor je ekspresno nokautirao Donalda Cerronea i najavio aktivnu 2020. godinu, no koronavirus, ali i planovi UFC-a pokvarili su sve ono što si je on zamislio. Razočarani Irac nije mogao podnijeti da se stvari ne odvijaju onako kako on hoće, pa se tako 7. lipnja, nedugo nakon završetka UFC 250 priredbe, povukao u mirovinu. Već po treći put otkako je član UFC-a...

"Još uvijek je ona ista stara prostitutka koja traži pozornost. Čovjek je uskratio jadnoj Amandi Nunes njen prekrasan trenutak. A sada je u kazni za svoje loše ponašanje", izjavio je Abdelaziz razgovarajući s TMZ Sportsom pa potom i javno savjetovao bivšeg prvaka:

"Odi se boriti s Tonyjem Fergusonom. Ostani aktivan. Bori se s Jorgeom Masvidalom. Budi aktivan, želim vidjeti aktivnost. Sjećate li se kada je upravo on svima nama govorio te stvari? Pogodite što se onda dogodilo? Osveta je kuja..."

Prije nego što je objavio kraj karijere, Conor je izrazio želju da se ponovno bori s Khabibom, a nedugo nakon što je Justin Gaethje svladao Fergusona, odlučio je prozvati i novog privremenog prvaka. No, to, prema Aliju, trenutno nisu opcije.

"UFC se neće zaustaviti bez Conora, a nećemo se zaustaviti ni mi. Hoće li se Khabib boriti s njime? On može zaboraviti na taj meč, jer mislim da neće. Hoće li to biti Gaethje? Ne znam. Možda. Ali na kraju dana, volio bih gledati McGregora u još jednom meču prije nego što dobije novu priliku u borbi za pojas. Volio bih ga gledati protiv Fergusona. Smatram da je to dobra borba. Imaju zajedničku povijest i mislim da bi se morali obračunati da saznamo tko je izazivač broj 1", zaključio je Abdelaziz.

Tko bi po vama bio idealan protivnik za McGregora?

Linker
22. travanj 2024 13:59