UFC

Khabibov otac otkrio kad se prvak vraća i najavio: 'McGregora čekamo u Moskvi'

Abdulmanap Nurmagomedov, Javier Mendez i Khabib Nurmagomedov
 screenshot/Youtube
Khabib Nurmagomedov trenutno se odmara i nema namjeru još neko vrijeme komunicirati s medijima po pitanju svoje iduće borbe. No, zato je nešto o tome za ruske medije rekao njegov otac Abdulmanap.

Otac trenutno najdominantnijeg MMA borca svijeta vrlo je otvorena osoba po pitanju suradnje s ruskim medijima. Često se tako od njega mogu dobiti kvalitetne informacije, posebno u vrijeme kad njegov sin baš i nije raspoložen za komentiranje. Takvo vrijeme trenutno je aktualno, budući da Khabib odmara nakon borbe protiv Dustina Poiriera. Ipak, njegov otac ima neke informacije o tome kad bi se Khabib mogao boriti, a zanimljivo je razmišljanje dao o mogućnosti da to bude protiv Conora McGregora.

"Ako McGregor to želi, Moskva ga čeka! Jednom je rekao da tamo ima više fanova nego Khabib. Mi ga želimo ugostiti u Moskvi, dobrodošao je i čekamo ga", izjavio je Abdulmanap Nurmagomedov u razgovoru za Youtube kanal Zhivina100.

MMA fanove ipak će razveseliti izjava koju je dao nakon toga. On također shvaća da jedan borac ima prednost, posebno jer se McGregor nije borio nakon što ga je Khabib savladao u rujnu prošle godine.

"No, prije McGregora mi moramo završiti naš posao s Fergusonom. On ima 28 borbi i nalazi se u nizu od 12 UFC pobjeda poput Khabiba. Takvi nizovi nisu viđeni u UFC-u, a niti borba između dva takva borca", otkrio je, a onda je dodao nešto o tome kad bi se ta borba mogla dogoditi:

"Mislim kako bi Madison Square Garden bio dobra lokacija za taj meč, no nećemo ništa organizirati prije ožujka."

Khabib je sam najavio kako će sad uzeti neko vrijeme za odmor te da nema namjeru pregovarati o idućoj borbi. Iz UFC-a su najavili kako su spremni čekati prvaka da se javi sam. Pitanje je samo je li Ferguson spreman čekati još minimalno pet mjeseci na svoj idući nastup. Osim toga, UFC u Madison Square Gardenu organizira jednu priredbu godišnje i to u studenom. Za ovako nešto bolje se čini Las Vegas, no ovisit će sve o još nekoliko faktora. Uostalom, svi znamo koliko vodstvu promocije znače osobne želje Conora McGregora te da bi samo jedna njegova izravna izjava mogla itekako imati utjecaja na cijelu situaciju.

Linker
19. travanj 2024 10:32