UFC

Khabibov tim postavio uvjet za revanš s McGregorom

 Said Tsarnaev / Sputnik / AFP
Ispred Khabiba Nurmagomedova je možda i najveći izazov njegove dosadašnje karijere, a priča o potencijalnom revanšu s Conorom McGregorom nikako da stane. UFC i Irac već naveliko pričaju o njihovom novom susretu, ali neporaženi Dagestanac u ovim trenucima mora isključivo razmišljati o Tonyju Fergusonu. Potvrdio je to i Khabibov menadžer Ali Abdelaziz koji je 'Notoriousu' postavio uvjet koji mora ispuniti prije bilo kakve ozbiljne priče o revanšu.

Tim UFC-ovog prvaka ne želi McGregoru olakšati put do nove borbe za naslov, kao što niti ne priznaju da je njegova pobjeda nad Donaldom Cerroneom dovoljna za jedan takav iskorak. Ali zato imaju jedan prijedlog...

Razgovarajući s TMZ-om, Abdelaziz je istaknuo da je Khabib trenutno fokusiran na Fergusona, a McGregoru savjetuje da se bori s nekim poput Justina Gaethjea ako već želi nekako doći do nove borbe za pojas.

"Ne možeš dobiti borbu za naslov nakon pobjede nad 36-godišnjakom koji je prethodno upisao poraz. Kao što je i Khabib rekao, ako želi borbu za pojas, mora se boriti s tipovima kao Gaethjea, Makhacheva... S protivnicima koji sve više napreduju i iza kojih su pobjede. On jednostavno u ovim trenucima ne zaslužuje borbu za titulu", poručuje Abdelaziz.

Upitan o tome tko bi nakon Fergusona trebao biti idući za Khabiba, Abdelaziz bez previše razmišljanja zaključuje - Justin Gaethje.

"Ranking kaže Justin Gaethje. Ali ako Conor želi meč za naslov, onda neka se prvo bori s Gaethjeom", zaključio je poznati menadžer.

Linker
25. travanj 2024 06:54