UFC

Kladionice Ivani Habazin ne daju apsolutno nikakve šanse

Shields vs. Habazin
 screenshot
Ako uzmemo u obzir tečajeve svjetskih kladionica, Claressa Shields trebala bi protiv Ivane Habazin imati tek lakši trening. Gotovo sve svjetske kladionice na njenu pobjedu nude nikakvu ili zanemarivu zaradu. No, pobjedom hrvatske boksačice netko se može dobro obogatiti.

Da bismo provjerili kakvo je stanje, posjetili smo web stranicu oddschecker, koja donosi ponude 20-ak velikih svjetskih kladionica. Prevedeno na nama pristupačne tečajeve, ponuda na Claressu Shields je 1.01 ili 1.02, a neke kladionice su čak ostavile bez ponude. Tek jedna kladionica je na Claressinu pobjedu velikodušno ponudila 1.18.

Što se tiče Ivane, ponuda na njenu pobjedu varira ovisno o kladionice, no sve su to velike brojke. Od one gdje biste svoj ulog množili s 15, pa sve do otprilike 26 ili u slučaju jedne kladionice 58. Neodlučeni ishod varira između tečaja 26 i 34.

Zanimljivo izgleda i razrada ove ponude. Iako je samo dvije od svojih devet pobjeda ostvarila nokautom, takav ishod ovog puta donosi tečaj 1.44 do 1.57, dok Claressina pobjeda sudačkom odlukom varira između 2.38 i 2.63. Ivanina pobjeda prekidom donosi tečajeve između 26 i 34, dok se njenu pobjedu sudačkom odlukom smatra zapravo najteže mogućim ishodim. On donosi tečaj između 34 i 51.

Ako ste se spremni kladiti na rundu prekida, najveće vjerojatnost za prekid je između pete i osme runde. Još je zanimljivo promotriti i ponudu na pitanje hoće li meč doći do sudačke odluke, neovisno o pobjednici. Opcija da neće donosi tečaj 1.44, dok opcija da hoće donosi 2.63.

Linker
20. travanj 2024 04:47