UFC

Kladionice McGregora instantno proglasile velikim favoritom protiv Cerronea

Conor McGregor
 Youtube
Ako ćemo gledati po mišljenju 'bookmakera', UFC je odabrao pravu borbu za Conora McGregora ukoliko žele da se on vrati pobjedom. Naime, smatraju ga velikim favoritom za savladati Donalda Cerronea, čemu su najbolji dokaz postavljeni tečajevi.

Odmah nakon što je borba postala službena, kladionice su je uvrstile u svoju ponudu, a otvaranje iste donijelo je zanimljive koeficijente/tečajeve. Conor McGregor je favorit, što zapravo ne bi trebalo iznenaditi. No, pomalo iznenađuje podatak da je veliki favorit.

Poznata web stranica MMAOddsbreaker, koja se bavi upravo tečajevima kladionica u MMA sportu, izašla je s prosječnim "opening" tečajevima. Uz McGregora je postavljeno -275, što je u prijevodu na nama prilagođeni tečaj 1.36. Ako vjerujete u Donalda Cerronea, moći ćete jako dobro zaraditi, budući da je na njegovu pobjedu postavljeno +215, odnosno kladionice u Hrvatskoj bi postavile 3.15. Dakle, pobjeda Kauboja može vam utrostručiti dobitak.

Ovi tečajevi vrlo lako se mogu objasniti. Naime, vjeruje se kako je UFC pažljivo birao borbu za McGregora s ciljem da ona bude na papiru atraktivna, ali isto tako i borba u kojoj bi on uzeo pobjedu te bi tako bio motiviran da se u skorije vrijeme bori još jednom. Osim toga, Cerrone je na glasu kao borac koji je ipak izašao iz svog "primea" te isto tako kao borac koji je većinom bivao zaustavljen od boraca najviše klase, kakvima McGregor svakako pripada. Duga pauza bi svakako trebala odigrati ulogu, no ne toliko da kladionice povjeruju kako bi McGregor bio toliko loš da njegov protivnik može imati veće šanse od ovih koje su mu dodijelili. Bit će svakako zanimljivo pratiti ovu ponudu kako se borba bude bližila.

Linker
25. travanj 2024 16:08