UFC

Kladionice ne vjeruju da Aldo može protiv 'Triple Champa'!

Henry Cejudo i Jose Aldo
 Instagram
Aktualni prvak u bantamu Henry Cejudo i nekoć najdominantniji borac perolake kategorije Jose Aldo obračunat će se na UFC 250 priredbi, koja nas čeka 9. svibnja u Sao Paulu. Veliku vijest u razgovoru s ESPN-om potvrdio je predsjednik UFC-a Dana White u utorak.

Za Cejuda će ovo biti prva obrana ovog pojasa do kojeg je stigao u lipnju 2019. kada je tehničkim nokautom zaustavio Marlona Moraesa. 33-godišnji Amerikanac meksičkih korijena u meču s brazilskom legendom lovit će već šestu pobjedu u nizu. Kladionice su ga proglasile priličnim favoritom.

No, to i ne čudi s obzirom da Aldo iza sebe ima dva poraza u nizu, a pojas u bantamu napada s 0-1 u toj diviziji. Bivši prvak u perolakoj napustio je tu kategoriju nakon poraza od Alexandera Volkanovskog. Preselio se potom Aldo u bantam, a tamo kontroverznom podijeljenom odlukom izgubio od Marlona Moraesa.

Upravo zato je kvota na slavlje dvostrukog prvaka samo 1.48, što ga čini priličnim favoritom. Ukoliko se planirate kladiti na bivšeg šampiona i budućeg člana "UFC-ove Kuće slavnih", onda će kvota biti znatno izdašnija. U ovom trenutku "online" kladionice nude oko 2.50.

Ovi bi se koeficijenti mogli mijenjati kako se meč, koji je zakazan za 9. svibnja, bude približavao.

Henry Cejudo vs. Jose Aldo 1.48 - 2.50

Linker
19. travanj 2024 16:10