UFC

Kladionice odredile jasne favorite uoči UFC-a 251, Masvidal oduševljen: 'Stavljam lovu na sebe!'

Jorge Masvidal
 Screenshot (YouTube)
Ako se ne slažete s 'bookmakerima', ovo bi mogla biti prilika za dobru zaradu...

Sve smo bliže velikoj UFC 251 priredbi koja nam ovoga vikenda donosi čak tri meča za titulu, ali i pregršt drugih zanimljivih okršaja.

Obično pred ovakve evente volimo zaviriti i u ponudu kladionica, a ista nas je vrlo zainteresirala. Naime, u sva ti pojasa vrijedna dvoboja 'bookmakeri' su postavili osjetne favorite.

Pa krenimo redom od glavne borbe eventa koji nas čeka na Otoku Yas.

Aktualni prvak Kamaru Usman veliki je favorit te se tečaj na njegovu pobjedu kreće uglavnom oko 1.40, dok onaj na Jorgea Masvidala ide sve do nekakvih 3.30, ovisno o kladionici.

Takvi tečajevi su, spomenimo, zapravo i oduševili 'Gamebreda' koji je razgovarajući s Arielom Helwanijem otkrio da će uložiti novac na svoju pobjedu.

"Vrijeme je za zaradu. Znaš i sam da sam kockar i da se volim kladiti na sebe više od ičega na ovome svijetu. Hvala bookmakerima", izjavio je prije nekoliko dana Masvidal.

Favorit u svojoj prvoj obrani titule je i Alexander Volkanovski. Tečaj na pobjedu aktualnog prvaka iz perolake iznosi oko 1.45, a ako se odlučite kladiti na Maxa Hollowaya dočekat će vas privlačnih 2.90.

U borbi za pojas bantam kategorije kladionice daju prednost ruskom borcu Petru Yanu. Tečaj na njegovu pobjedu kreće se od 1.40 - 1.50, dok onaj na legendarnog Jose Alda iznosi između 2.70 i 3.00.

Slažete li se s kladionicama i tko su vaši favoriti?

Linker
12. travanj 2024 11:13