UFC

Kladionice otvorile ponudu za treću borbu Miočića i Cormiera

Cormier vs. Miočić
 screenshot
Oko treće borbe Stipe Miočića i Daniela Cormiera počelo se tek malo glasnije govoriti, no kladionice ništa ne namjeravaju prepustiti slučaju. Tako su neke već postavile ponudu za taj okršaj, a zanimljivo je vidjeti tko je u ovom slučaju favorit.

Ponuda se može pronaći na stranici Best Fight Odds, koja se bavi upravo ponudama za klađenje na borilačke priredbe. Rade tako da računaju srednje vrijednosti ponuda najvećih svjetskih kladionica. Kako su neke od njih u svoju ponudu stavile Miočića i Cormiera, odnosno treću borbu ovog dvojca, i ta borba našla se na njihovom popisu.

Nakon što je u prvu borbu Miočić ušao kao favorit, a u drugu borbu Cormier, ovog puta se čini kako niti jedan od njih dvojice neće imati tu čast. Kod obojice se kao tečaj nalazi -110, što bi značilo da je potrebno uplatiti 110 dolara da bi se bilo sto dolara u plusu. Prevedeno na tečajeve kakve mi koristimo, to bi značilo 1.91.

Čini se kako bi se ta borba uistinu trebala dogoditi. O njoj je govorio Dana White, nakon toga i Cormier, no čini se da Miočić još neko vrijeme namjerava odmarati, družiti se s obitelji i igrati igre. On do sada nije odbio niti jednu borbu, no čini se kako bi ovog puta mogao malo odugovlačiti. Dovoljno je dugo on čekao i živio u neizvjesno. Sad kad je pojas ponovno kod nje, on ima apsolutno pravo uzeti pauzu kolika god mu je potrebna. Cormier bi se borio u prosincu, no to je uistinu teško za očekivati.

Linker
26. travanj 2024 17:03