UFC

Kladionice u ponudu uvrstile borbu Miočića i Jonesa! Iznenađuje li vas ponuđeni koeficijent?

Jon Jones i Stipe Miočić
 screenshot/Youtube
Kladionice su izbacile tečajeve za potencijalni mega meč Jona Jonesa i Stipe Miočića!

Susret Jonesa i Miočića već je neko vrijeme tema u MMA krugovima. Njih su dvojica zainteresirani za taj meč, a još prije UFC-a 247 je i Dana White izjavio kako bi volio u Octagonu gledati okršaj svojih prvaka.

No, situacija se možda ipak promijenila nakon prošlog vikenda održanog eventa u Houstonu. Tijesna pobjeda nad Dominickom Reyesom druga je takva u nizu za prvaka iz poluteške. Nakon Thiaga Santosa još je jedan izazivač u svega sedam mjeseci pošteno namučio Jonesa koji bi se sada ipak mogao nešto duže od planiranog zadržati u poluteškoj.

Jonesovo 'mučenje' u posljednjim nastupima nije nikako moglo promaknuti iskusnim 'bookmakerima' koji su po mnogima najboljeg borca u povijesti stavili u za njega neuobičajenu poziciju.

Naime, pogled na tečajeve koji su se pojavili otkrivaju da bi Stipe bio favorit u velikom dvoboju s prvakom iz poluteške. Zaokret je to u odnosu na situaciju koja je bila aktualna nakon završetka UFC 232 priredbe na kojoj je Jones dominantno svladao Alexandera Gustafssona. Tada je 'Bones', podsjetimo, bio favorit protiv tri velika imena - Daniela Cormiera, Brocka Lesnara i Stipe Miočića.

O kakvim se točno koeficijentima radi, pogledajte u nastavku članka:

Jon Jones 2.30 - 1.63 Stipe Miočić

Linker
27. travanj 2024 02:25