UFC

Komentator Jon Anik optimističan uoči sljedeće priredbe: 'Ako netko to može, onda je to UFC!'

Dominick Cruz, Joe Rogan i Jon Anik
 screenshot/YouTube
Nakon što je bio izuzetno skeptičan po pitanju kasnije otkazane UFC 249 priredbe planirane za 18. travnja, UFC-ov najaktivniji komentator, Jon Anik, uvjeren je kako će se ova planirana za 9. svibnja održati.

Pun brige i pitanje bio je Anik početkom ovog mjeseca, kad niti sam nije bio siguran hoće li putovati u Tachi Palace Casino, gdje se očekivalo održavanje UFC priredbe zakazane za 18. travnja. No, u međuvremenu su se neke stvari promijenile i on je itekako uvjeren da je ovo što se planira za 9. svibnja itekako izvedivo.

"Mislim da će se priredba 9. svibnja održati. Poprilično sam siguran u to. Rekao bih da su šanse da se to dogodi 9/10. Kad pogledam širu sliku, mislim da je bitno samo dovesti borce i zaposlenike na pravo mjesto. Ako neka kompanija na svijetu to može, to je UFC. Brzo će doći taj 9. svibnja kad ćemo dokazati da možemo organizirati sigurnu priredbu", rekao je Anik u razgovoru za MMA Junkie, da bi onda potvrdio kako će biti tamo.

"Radit ću na toj priredbi. Bit ću tamo, a ovisno o tome gdje će se točno održati ću odlučiti hoću li letjeti ili ići automobilom. Znam koliko je virus ozbiljan. Informirao sam se kod liječnika i znam što očekivati. No, mislim da možemo to odraditi. Možemo biti sigurni kako ćemo imati maske i rukavice od samog dolaska u dvoranu. Mislim da će biti jako puno mjera u dvorani, a sva pitanja koja trenutno imamo će do priredbe biti odgovorena. Kako će se sve to odviti vam ne mogu reći, ali sam uvjeren kako će UFC to odraditi na najsigurniji mogući način", zaključio je trenutno najzaposleniji UFC komentator.

UFC 249 trebao bi se, prema posljednjim informacijama održati na Floridi, na za sada još nedefiniranoj lokaciji. Predvodit će ga borba za privremenog prvaka lake kategorije između Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea te borba za titulu u bantamu između Henryja Cejuda i Dominicka Cruza.

Linker
15. travanj 2024 18:49