UFC

Komisija odobrila lokaciju: Evo tko su glavne zvijezde tri nadolazeće UFC priredbe!

Dana White
 Screenshot (YouTube, UFC)
UFC nastavlja sa svojim programom, a sljedeće tri priredbe trebale bi se održati u Las Vegasu

Sjajne vijesti stigle su za UFC. Prema saznanjima MMA Junkie portala, Sportska komisija države Nevade jednoglasnom je odlukom dozvolila UFC-u da u sljedeća tri vikenda održi čak tri priredbe u Las Vegasu.

Čini se tako da ćemo nakon dva uspješna eventa u APEX kompleksu na istoj lokaciji gledati ono što slijedi u nadolazećim vikendima, a, podsjetimo, UFC za iste u planu ima tri borilačke priredbe. Prva od njih rezervirana je već za sljedeći vikend (13. na 14.), a potom slijede one koje ćemo gledati u noći s 20. na 21., odnosno s 27. na 28. lipnja.

UFC Fight Night 172 koji se održava ovog vikenda predvodit će borba u ženskoj muha kategoriji između Jessice Eye i Cynthije Calvillo. Vikend nakon toga slijedi UFC Fight Night 173 s teškašima Curtisom Blaydesom i Alexanderom Volkovom, dok bi u noći s 27. na 28. lipnja trebali gledati priredbu koja će vjerojatno nositi naziv UFC on ESPN 10.

Posljednju od navedenih, prema trenutno dostupnim informacijama, trebao bi predvoditi elitni okršaj iz lake kategorije između Dustina Poiriera i Dana Hookera.

Drugim riječima, do kraja lipnja UFC će iza sebe imati pet priredbi u pet vikenda, a sve one bit će održane u Las Vegasu.

Linker
26. travanj 2024 12:42