UFC

Lee nakon brutalnog nokauta dogovorio meč s nesuđenim protivnikom Conora McGregora!

 Screenshot (YouTube)
Kevin Lee definitivno je jedna od većih priča UFC 244 priredbe. 'The Motown Phenom' svoje je mjesto na naslovnicama zaslužio zahvaljujući brutalnom nokautu kojim je u noći sa subote na nedjelju zaustavio dotad neporaženog Gregora Gillespiea.

Leeju (18-5) je nastup u Madison Square Gardenu donio 18. pobjedu u karijeri, ali izgleda i novog protivnika.

Odmah nakon njegove borbe, preko Twittera se javio Islam Makhachev (18-1) i izazvao Leeja na okršaj.

"Čestitke na pobjedi, hajdemo se naći u siječnju", glasila je poruka Makhacheva.

Lee je za ovu prozivku saznao tijekom razgovora s novinarima koju su mu odmah prenijeli želju fantastičnog borca iz Dagestana.

"Želim taj meč i želim ga u Rusiji. To je već veća borba za mene. Ako je zainteresiran za Moskvu, onda se možemo boriti. Ne znam sad o kojem bi datumu bila riječ jer nisam proučavao ništa dalje od borbe koju sam sada imao. Ali da, to je dvoboj za koji sam definitivno zainteresiran. To je još jedan meču u kojem ću podsjetiti navijače i samog sebe da me briga što drugi misle te da sam još uvijek ovdje i da ovdje namjeravam ostati", komentirao je Lee.

Inače, Makhachev je nedavno bio vruća tema. Naime, upravo je ovog borca otac Khabiba Nurmagomedova preporučio kao savršenog protivnika za Conora McGregora.

"Prva runda donijela bi borbu na podu. Druga runda bi donijela mješovitu borbu, dok bismo ga u trećoj prebili na nogama", prognozirao je tada Abdulmanap i dobio brzi odgovor irske zvijezde:

"Imam poštovanje prema tvojim metodama treninga i prema svemu što si do sada napravio. No, moram se nasmijati na spomen vodonoše i timskog nutricionista Islama Makhacheva kao mog potencijalnog protivnika. Nemam namjeru ulaziti u sportsku borbu s dokazanim varalicom, korisnikom steroida. To je tvoj sin Abdul! Tvoj srednji sin. Najstarijeg sam ti već uzeo", govorio je prije tjedan dana McGregor.

Linker
19. travanj 2024 04:28