UFC

Legendarni McCarthy žestoko oprao Whitea: 'Jadan si, taj video je clickbait sra*e!'

Dana White
 Screenshot (YouTube)
"Sve što je rečeno si izvadio iz konteksta, prezentirao si se sebe kao nekog heroja"

Unatoč pandemiji koronavirusa, iza UFC-a je jedna uspješna godina kojom se prije nekoliko dana uz vrlo jasnu poruku svojim kritičarima pohvalio i predsjednik promocije Dana White.

White je nakon završetka posljednje UFC-ove priredbe u 2020. objavio video kojim je prozvao sve one koji su ga otpisivali u trenucima kada je COVID-19 paralizirao svijet, a među osobama koje su se našle u tom uratku bilo je i lice slavnoga suca Johna McCarthyja.

Legendarni 'treći čovjek u kavezu' pogledao je Whiteov video i odlučio žestoko uzvratiti predsjedniku najmoćnije MMA organizacije.

"Ovdje imamo tipa koji kaže da ga briga za medije. Kao prvo, na nas čak ni ne gledam kao na neki medij, ali OK... On se uvijek žali na clickbait, a što je ovo što ti i tvoj mali tim radite? Ti mala clickbait kujo. Jadan si", komentirao je McCarthy na Weighing In podcastu.

Screenshot (YouTube)
John McCarthy

Umirovljeni MMA sudac smatra da je White licemjeran i optužuje ga da je neke stvari namjerno prezentirao na pogrešan način.

"Sve što je rečeno si izvadio iz konteksta. Prezentirao si se sebe kao nekog heroja. Pa čestitam heroju Dani. Oh, daj i da ti se poklonim. Nevjerojatno. Kad ćete shvatiti... Zapravo, nema veze... Radi svoj posao u kojem si se sjajno snašao. UFC je stvarno imao fantastičnu godinu, ali budimo iskreni o svemu što se dogodilo, budimo iskreni o tvom videu - taj video je clickbait i sranje u kojem su stvari izvučene iz konteksta", zaključio je 'Big' John.

Linker
20. travanj 2024 07:16