UFC

Leon Edwards nakon fotografije s jednim od najvećih košarkaša ikad: 'Nisam imao pojma tko je on!'

Leon Edwards
Zanimljiva anegdota dogodila se u San Antoniju nakon završetka UFC on ESPN 4 eventa. Leonu Edwardsu prišao je jedan od najvećih košarkaša svih vremena, Tim Duncan i zamolio ga za fotografiju. Edwards je danas priznao kako do samo par dana prije eventa nije niti znao tko je on.

"Rekao bih vam priču o jednom čovjeku imena Tim Duncan. Sve što je on radio bilo je pobjeđivanje. Nevjerojatno mi je vidjeti Leona Edwardsa, kojeg mogu nazvati Timom Duncanom UFC-a, kako se bori u San Antoniju", rekao je Ariel Helwani samo par dana prije UFC on ESPN 4 eventa, na kojem je Edwards savladao Rafaela Dos Anjosa.

Zanimljivo, na istom eventu je Duncan bio prisutan, a čak je na kraju posjetio backstage, gdje se fotografirao s Edwardsom.

Fotografiju Duncana i Edwardsa podijelio je Ariel Helwani na svom Twitteru, a najpoznatiji MMA novinar je kao veliki košarkaški obožavatelj bio oduševljen time. Tako nije mogao da to ne spomene Leonu Edwardsu kad ga je jučer telefonski ugostio u svom showu na ESPN televiziji. Pitao ga je kakav je bio osjećaj družiti se s Timom Duncanom, da bi ga odgovor u potpunosti iznenadio.

"Iskreno, nisam imao pojma tko je on nakon što si nas usporedio. Onda sam ga upisao u google i vidio sam kako je tip jedna od najvećih košarkaških legendi. Kad smo se vidjeli nakon borbe bio je jako drag i skroman tip. Čestitao mi je na borbi i rekao kako je uživao u mom nastupu", rekao je Edwards.

Srećom po njega, na vrijeme je istražio gradivo pa je ipak znao s kakvom veličinom se fotografira. Što se tiče onoga prije toga, neki ljudi jednostavno ne prate sve sportove i to je u potpunosti prihvatljivo.

Linker
19. travanj 2024 23:40