UFC

Lesnar ipak nije odustao od UFC-a: 'Siguran sam da bi se borio protiv Jona Jonesa'

Bivša velika hrvačka zvijezda i prijatelj Brocka Lesnara, Kurt Angle, smatra kako Brock ipak nije u potpunosti zatvorio svoja vrata povratku u UFC. Smatra kako bi za eventualnu borbu protiv Jona Jonesa bio spreman za nove pregovore s UFC-om.

Kurt Angle pravi je heroj Amerike. 1996. godine, na olimpijskim igrama na domaćem terenu uzeo je zlato u hrvanju, nakon čega se prebacio na profesionalno hrvanje (kečeri) gdje je postao jedna od najvećih zvijezda u povijesti. Ove godine se umirovio, no ostao je aktivan u tom svijetu pa je automatski i jako dobar sugovornik. Tako je gostovao u showu Ariela Helwanija, gdje se ponovno povukla tema MMA karijere Brocka Lesnara.

"Nadam se da će se Brock Lesnar vratiti. Rekao je da je umirovljen, ali mislim kako postoji jedna borba zbog koje bismo ga mogli vidjeti opet. Nisam siguran hoće li se to ikad dogoditi, no on se želi boriti protiv Jona Jonesa, ako bi ovaj došao u tešku kategoriju", mišljenje je Anglea, koje je izvukao iz svojih razgovora s Brockom.

Što se tiče same eventualne borbe Lesnara i Jonesa, Angle nije htio prognozirati, samo je rekao:

"Oni se razlikuju, posebno po svojoj veličini. No, Brock je čudo prirode. On možda neće dobiti sve svoje borbe, nikad neće biti tehnički savršen borac, ali je nevjerovan atleta koji može što god poželi."

Neko opće mišljenje koje vlada je kako je Brock Lesnar ipak završio sa svojom MMA avanturom. Godine su tu, svakim danom je "ring rust" sve veći, a i nemogućnost zarade kao nekad je zapravo najveći problem. Nikako ne smijemo zaboraviti niti da Jon Jones još par godina nema namjeru napuštati svoju diviziju u kojoj se od početka karijere bori. Možda je vrijeme da se knjiga Brocka Lesnara u UFC-u napokon zatvori za sva vremena. Previše je potencijalne štete ta tema već napravila.

Linker
19. travanj 2024 19:32