UFC

Lewis u svom stilu prognozirao borbu protiv Latifija

Derrick Lewis i Ilir Latifi
 screenshot/Youtube
Derrick Lewis sutra se na UFC 247 priredbi bori protiv Ilira Latifija. Jučer je dao prognozu te borbe i to u svom već poznatom unikatnom stilu.

Lewis je velik favorit u borbi protiv švedskog teškaškog debitanta. Mnogi očekuje da Latifi neće biti sposoban podnijeti njegove udarce, no uvijek je zanimljivo čuti kako borbu prognozira sam borac. U Lewisovom slučaju te prognoze dobivaju jednu dodatnu dimenziju.

"Vjerojatno ću pobijediti sudačkom odlukom. Da kažem da će biti nokaut, to se vjerojatno neće dogoditi. Ako pobijedim odlukom, bit će to jako blizu neodlučenom. Bit će kontroverzno. Izgledat će kao da trebam izgubiti, ali svejedno će mi dati pobjedu", rekao je Lewis novinarima MMA Junkieja na medijskom druženju.

Lewis je posljednjim rezultatima ponovno u vrhu i mnogo je začudilo što mu je ugovorena borba protiv teškaškog debitanta. No, namjerava to odraditi na pravi način, a onda se posvetiti onome što slijedi.

"Volio bih da mi daju nekoga poput Curtisa Blaydesa. Možda i revanš protiv Ngannoua. Ne znam što se događa s DC-jem i Stipom, oni još uvijek nemaju datum. No, tu je i Jon Jones. Ako on odluči u tešku kategoriju, mislim da će se Cormier umiroviti, a Stipe boriti protiv Jonesa jer je tu više novaca", iznio je svoja razmišljanja.

Fanovima je vjerojatno zastala knedla u grlu kad je spomenut Ngannou. Njih dvojica već su se sastali na UFC 226 priredbi u srpnju 2018. godine, a Lewis je tada pobijedio, no u izuzetno lošoj borbi bez gotovo ikakve akcije. Fanovi su je čak proglasili najgorom borbom teške kategorije ikad.

Linker
24. travanj 2024 02:08