UFC

Lewisa oduševio meč Adesanye i Romera, UFC-ov teškaš imao je jedan poseban razlog za 'slavlje'

Derrick Lewis
 Screenshot/Youtube
Derrick Lewis jedan je od rijetkih koje je oduševila borba Israela Adesanye i Yoela Romera.

Israel Adesanya obranio je 7. ožujka po prvi put svoju titulu u srednjoj kategoriji, ali glavna borba UFC 248 priredbe u kojoj je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao kubanskog veterana razočarala je milijune fanova. Aktualnom prvaku i njegovom izazivaču mnogi zamjeraju na nedostatku akcije. Mnogi, ali ne i Derrick Lewis koji je u svom stilu prokomentirao taj dvoboj.

Lewis je, naime, oduševljen jednom takvom situacijom jer vjeruje kako su Israel i Yoel sada od njega i Francisa Ngannoua preuzeli 'nagradu' za najdosadniju borbu ikada.

"Da, gledao sam taj meč i sretan sam što je tako završio. Zašto? Pa zato što su svi dugo vremena napadali mene i Francisa i govorili kako je naš meč najdosadniji ikada. Stoga mi je drago da su nas sada oni nadmašili", u svom je stilu Lewis komentirao razgovarajući s Arielom Helwanijem.

'Crna zvijer' je, podsjetimo, na UFC 226 priredbi svladala Ngannoua jednoglasnom sudačkom odlukom. Taj meč dogodio se 6. srpnja 2018. godine, a možda u budućnosti vidimo i njegov nastavak...

"Ja i Francis moramo dogovoriti revanš. Moramo i zato što sam tada imao problema s leđima i nisam trenirao onako kako sam trebao. Jamčim vam da će drugi put biti zabavniji meč. Past će barem jedan udarac više", zaključio je u šaljivom tonu Lewis.

Linker
19. travanj 2024 18:32