UFC

Londonski UFC Fight Night dobio još jednu poslasticu na svoj program

Marc Diakiese
 screenshot/Youtube
Program UFC Fight Nighta 171, koji se održava 21. ožujka u Londonu, dobio je na svoj program jedan sjajan okršaj u lakoj kategoriji. Snage će odmjeriti Marc Diakiese i Stevie Ray.

Ovaj englesko/afričko-škotski duel naći će se na programu koji bi trebala predvoditi borba Leona Edwardsa i Tyrona Woodleya, koja još uvijek nije službeno potvrđena. Ujedno je to borba dva do sada nedovoljno potvrđena velika potencijala koji su više puta pokazali koliko dobri mogu biti, ali to nisu uspjeli do sada raditi u kontinuitetu.

Posebno se to misli na 26-godišnjeg Marca Diakiesea (14-3, 5-3 UFC). Taj momak startao je UFC karijeru fenomenalnim nizom od tri pobjede, da bi onda spojio tri poraza za redom. U 2019. godinu ušao je već gotovo otpisan da bi onda u borbi protiv Josepha Duffyja pokazao koliko je zapravo dobar, a onda je u Kopenhagenu upisao drugu pobjedu u nizu savladavši Landa Vannatu.

Tri godine stariji Stevie Ray (23-9, 7-4 UFC) doveden je kao Cage Warriors prvak i velika nada. Braveheart je više puta pokazao koliko je dobar borac, no krajem prošle godine se nizom slabijih nastupa doveo do situacije gdje mora strahovati za svoj posao u promociji. Taj strah doveo je do sjajnog nastupa i pobjede nad Michaelom Johnsonom te ove prilike da preko Diakiesea ponovno postane borac o kojem se glasno govori.

Ova priredba posebno će se pažljivo pratiti u našem susjedstvu pošto će svoj tamo svoj UFC debi upisati Duško Todorović. Njega čeka velški nokauter John Phillips.

Linker
18. travanj 2024 17:14