UFC

Luque i Perry si međusobno iskazali poštovanje nakon subotnjeg rata u kavezu

Vicente Luque i Mike Perry
 screenshot
Nakon što su odradili jednu od najboljih MMA borbi 2019. godine, Mike Perry i Vicente Luque ponijeli su se kao sportaši te su jedan drugome javno izrazili maksmalan respekt.

Vicente Luque odnio je pobjedu u fantastičnoj borbi protiv Mikea Perryja koja je zapravo mogla otići na obje strane. Perry je na kraju osim poraza izvukao i deblji kraj po pitanju posljedica. Teška ozljeda nosa ostavit će ga van treninga uz kontakt do kraja godine. Tek mala utjeha bio je bonus od 50.000 dolara za borbu večeri. No, unatoč tome svemu, Perry je putem Instagrama izrazio maksimalno poštovanje svom protivniku.

"Borba večeri! Za to su potrebna dvojica. Hvala za bonus, ali nisi trebao baš ovo napraviti mom licu. Ova moja brada je prokletstvo, trebao sam imati podignut gard poput tebe. Nokaut ili ne, jedan značajni udarac može presuditi. Nakon što se oporavim ćemo zajedno trenirati pa da možeš pobijediti i te hrvače. Čestitam Vicente", napisao je Perry u svom statusu na Instagramu uz podjelu fotografije iz borbe.

Nije dugo trebalo da mu Brazilac odgovori. Nakon devet UFC pobjeda koje je ostvario prekidom, za jednu je morao naporno raditi punih 15 minuta. Sad s pravom može gledati prema borbama protiv najboljih, a prije toga će prihvatiti Perryjevu ponudu.

"Veselim se treningu s tobom. Mislim da možemo jako puno toga naučiti jedan od drugog. Nema sumnje kako si najčvršći borac s kojim sam se susreo i mislim kako smo pokazali što bi trebao biti ovaj sport", napisao mu je Luque u komentarima.

Ponekad uistinu nakon najkrvavijih i najžešći borbi vidimo najviše izraza poštovanja. No, to je ono što ovaj sport zapravo čini posebnim.

Linker
23. travanj 2024 13:57