UFC

MacKenzie Dern i Khamzat Chimaev predvode dobitnike bonusa s Fighta Nighta 178

Dern vs. Markos
 screenshot
MacKenzie Dern, Khamzat Chimaev, Damon Jackson i Randy Costa bogatiji su za 50 tisuća dolara

Upravo četvero gore navedenih sudionika UFC Fight Nighta 178 osiguralo si je bonus za najbolju izvedbu priredbe, čime ovog puta nije bila bonusa za najbolju borbu, iako je i na tom polju bilo jako dobrih kandidata. No, poznato je kako UFC puno više cijeni prekide, posebno ako su efektni poput ovih koji su se dogodili u UFC-ovom APEX-u.

Khamzat Chimaev zatražio je 50 tisuća dolara te ih je i dobio, nakon pobjede protiv Geralda Meersachaerta, za koju mu je trebalo 17 sekundi i samo jedan udarac. Tri borbe u dva mjeseca i tri pobjede za borca iz Švedske, uz tri zarađena bonusa.

Pridružila mu se i MacKenzie Dern, koja je potvrdila kako niti jedna borkinja ne bi trebala smatrati dobrom taktikom odlazak s njom u parter. Od samog početka grapplinga pa sve do tapkanja Rande Markos, Dern je sve odradila na savršen način, uz nekoliko tranzicija koje samo potvrđuju njenu klasu. Drugi put za redom je Dern slavila na sličan način i drugi put za redom uzela bonus.

Preostala dva bonusa pripadaju sudionicima uvodnog programa. Damon Jackson vratio se u UFC nakon četiri godine, prihvativši borbu protiv Mirsada Bektića samo četiri dana prije održavanja. Izdržao je dvije runde potpune dominacije borca iz Bosne i Hercegovine, da bi u trećoj upisao pobjedu gušenjem. Sjajna nagrada za ovog borca. Pobjeda, potvrda da mu je mjesto u UFC-u i još dodatna svota na računu. Bonus je zaradio i Randy Costa, koji je udarcem nogom u glavu nokautirao Journeya Newsona. Taj potez možete pogledati OVDJE.

Linker
24. travanj 2024 13:57