UFC

Maskirani Khabib poslao poruku s priprema za meč protiv Fergusona

Khabib Nurmagomedov
 Instagram
Dok UFC i njegov predsjednik Dana White smiruju fanove te tvrde da će se UFC 249 održati usprkos zabranama i strahu od koronavirusa, glavne zvijezde priredbe Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson nastavljaju s pripremama za veliki meč.

Aktualni prvak Khabib Nurmagomedov i njegov tim vjeruju da će se meč ipak odigrati prema planu 18. travnja te su spremni odraditi ga na kojoj god lokaciji to bude moguće.

Dagestanac je trenutno u izolaciji u svom trening kampu gdje se priprema za najveći izazov karijere i odakle se posljednjih dana javlja fanovima i šalje poruke ohrabrenja. Posljednjom objavom pokazao je da ne želi ništa prepustiti slučaju niti riskirati zarazu opasnim virusom.

"Neka vas Svemogući sve zaštiti", poručio je Khabib u posljednjoj poruci uz fotografiju na kojoj pozira s maskom na licu.

Kako su iz njegovog tima potvrdili, dok Khabib trenira nitko drugi ne smije ulaziti u dvoranu, a prvak je odlučan odraditi meč i s drugim protivnikom u slučaju da borba s Fergusonom još jednom propadne.

Protiv Fergusona bi trebao treći put braniti pojas prvaka nakon što je u posljednje dvije borbe pobijedio Conora McGregora i Dustina Poiriera.

Linker
25. travanj 2024 13:27