UFC

Masvidal brutalno 'oprao' Covingtona i pohvalio Askrena: 'On nije podvio rep!'

Jorge Masvidal
 screenshot
Jedan od onih koji su pozorno pratili borbu Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona bio je trenutno najpopularniji UFC-ov velteraš, Jorge Masvidal. On je iskoristio priliku za još malo zagorčati život svom nekad velikom prijatelju, ali zanimljivo je kako je tim putem odlučio pohvaliti Bena Askrena.

Poraz Colbyja Covingtona od Kamarua Usmana sigurno je stvorio određenu dozu satisfakcije kod Jorgea Masvidala. Nekada veliki prijatelji odnedavno su u ratu i naveliko se izbjegavaju. Unatoč tome što je vjerojatno idući izazivač, Masvidal se nije pojavio na priredbu nego je ostao u Miamiju.

No, nakon ponašanja kakvo je Covington prikazao nakon poraza, gdje je prije svega žestoko napao suca Marca Goddarda, Masvidal je reagirao objavom na Twitteru.

"Kažu da ne treba udarati čovjeka dok je na podu, ali ti nisi čovjek. Trebao si platiti mog trenera, puno je jeftiniji nego sada, kad će ti vilica biti zavtorena žicom", napisao je Masvidal svoj poslijepodnevni status. Posljednji dio odnosi se na način oporavka od slomljene vilice, odnosno terapijom gdje se istu putem žice mobilizira u potrebno stanje. No, to nije bilo sve.

Osim s Covingtonom, on je ove godine imao burnih rasprava i Benom Askrenom, protiv kojeg se borio na UFC 239 priredbi u srpnju. No, ovog puta je situaciju s Covingtonom iskoristio za pohvaliti borca kojeg je nokautirao nakon samo pet sekundi njihove borbe.

"Svaka čast Benu Askrenu. On nije podvio rep nakon poraza i nije imao nikakvih isprike. Primio je u bradu, ali nikad nije cenzurirao hejtere kao kukavica", glasila je ta poruka objavljena u večernjem satima.

Askren je uistinu već idući dan nakon poraza objavio status u kojem se našalio na svoj račun i niti u jednom trenutku nije izbjegavao medije. Primio je posljedice svojih bombastičnih najava kao pravi borac. S druge strane, pitanje je kad ćemo Covingtona ponovno vidjeti u njegovom poznatog izdanju, kako na društvenim mrežama, tako i u javnosti.

Linker
25. travanj 2024 12:54