UFC

Masvidal gasi vatru: 'Gamebred' oduševio reakcijom na Diazovu šokantnu vijest

Jorge Masvidal
 screenshot/Youtube
"Ne dolazim u New York...", objavio je u četvrtak navečer Nate Diaz uz poruku koja otkriva da je pao na doping testu. Popularni borac iz Stocktona tvrdi da je nevin u cijeloj priči, ali nema namjeru biti tih. MMA zajednica je šokirana. Djelomično zato što je Nate jedan od najglasnijih protivnika dopinga, a djelomično jer je sad pod velikim upitnikom njegov okršaj s Jorgeom Masvidalom.

Nate i Jorge trebali su se 2. studenog boriti u legendarnom Madison Square Gardenu za 'BMF' pojas. Iako ESPN tvrdi da dvoboj još uvijek nije službeno otkazan, Diaz se očito nema namjeru tek toliko pomiriti s nečim što naziva "lažnim optužbama".

"To su za mene lažne optužbe jer ja uzimam samo prirodne suplemente, čak ni ne jedem meso. Stoga se nemam namjeru natjecati dok god UFC, USADA ili tko god se zaj*bava sa mnom ne ispravi ovo", napisao je Nate, između ostalog, u šokantnoj objavi koju možete u cijelosti pročitati OVDJE.

Otprilike 40 minuta nakon Diazove poruke, javio se i Masvidal. 'Gambred' je odmah pokušao 'stati na loptu' i pokazati da za njega ova borba još nije otpala.

"Ti nisi najopakiji j*bač u igri (ja sam), ali si jedan od najčišćih j*bača. Nate, vidimo se 2. studenog. Znam da je tvoje ime čisto. Meni ne treba antidopinška agencija govoriti ovakva sranja", oduševio je Masvidal fanove svojom reakcijom.

Prema saznanjima ESPN-a koji se poziva na svoje izvore, Diaz je bio pozitivan na tragove selektivnog modulatora receptora androgena (SARM).

Linker
17. travanj 2024 09:20