UFC

Masvidal odgovorio na Edwardsovu prozivku

Jorge Masvidal
Nije dugo trebalo Jorgeu Masvidalu da odgovori na prozivku koju mu je uputio Leon Edwards. Odradio je to putem Twittera na vrlo efektan način.

Leon Edwards upisao je osmu pobjedu u nizu, koja će ga odvesti u Top 5 poredak UFC-ove velter kategorije. To je pozicija gdje se može nadati nekoj velikoj borbi, a njegova najveća želja ona je protiv Jorgea Masvidala. Edwards je proljetos izvukao deblji kraj u njihovom okršaja izvan kaveza pa želi pokušati u kavezu to ispraviti. No, ako se pita Masvidala, to se neće dogoditi.

"Postoji velika razlika između slanja protivnika na spavanje i slanja publike na spavanje", napisao je Masvidal, kroz hashtagove upitavši Edwardsa tko je on uopće.

Ukratko, "Gamebred" nije zainteresiran za tu borbu, što zapravo ne treba čuditi. Nakon pobjeda protiv Darrena Tilla i Bena Askrena on je na vrhuncu svoje popularnosti i to svakako namjerava naplatiti, što je zapravo otkrio idućom objavom na Twitteru.

"Da se razumijemo, obećana mi je borba za titulu ako pobijedim Askrena i sad namjeravam to naplatiti. Tako da bih molio da me se ne proziva dok ne uzmem taj pojas", napisao je.

Edwards je zatražio Masvidala ili borbu za titulu, no unatoč sjajnom nizu je uistinu teško očekivati da bi mu UFC mogao ispuniti želju. No, borba protiv nekog drugog Top 5 borca je realnost i on će se vjerojatno morati zadovoljiti Tyronom Woodleyem, Colbyjem Covingtonom ili Robbiejem Lawlerom, ovisno o ishodu borbe posljednje spomenutog dvojca. No, protiv koga god od njih se borio, Edwards bi idućom pobjedom trebao osigurati borbu za titulu. Njegov niz je impresivan, sad samo treba još jednu pobjedu da bi potvrdio kako je on taj.

Linker
20. travanj 2024 00:22