UFC

Masvidal odustao od borbe s McGregorom: 'Prvo ću sje**ti Usmana, a onda Conor i ja možemo porazgovarati'

Dustin Poirier i Jorge Masvidal
 Jorge Masvidal/Instagram
Jorge Masvidal uvjeren je da Conor McGregor pokušava izbjeći borbu protiv njega pa se odlučio okrenuti svom drugom cilju - borbi za pojas prvaka.

Nakon što je Conor McGregor pobijedio Donalda Cerronea u povratničkom meču na UFC 246, a Dana White objavio da će Irac vjerojatno napasti titulu lake kategorije, Jorge Masvidal okrenuo se potencijalnom meču s prvakom u velteru Kamaruom Usmanom.

McGregor je najavio lov na pojas kojeg drži Khabib Nurmagomedov, a njega najprije čeka meč s Tonyjem Fergusonom. Conor želi sljedeću borbu već na proljeće, a na svojoj listi ima nekoliko potencijalnih protivnika. Među njima je i Masvidal, koji je ranije rekao da prvo želi borbu s McGregorom, a tek onda onu za pojas.

"Conor govori puno sr*nja, on zapravo ne želi tu borbu. Mogao je napraviti takvu promociju, reklamu života. Svi su silno željeli taj meč i pričali o tome. Ali, razumijemo kamo to vodi", rekao je Masvidal.

"Govorio je nakon borbe neke stvari, kako nije dovoljno brz, kako treba raditi na nekim stvarima... Razumijem te, vrati se u dvoranu i javi se kad osjetiš da je vrijeme, da si spreman za izazov. Učinit ćemo to! Nema žurbe. U međuvremenu, idem po titulu. Idem sje**ti Usmana, a onda McGregor i ja možemo razgovarati o budućnosti. Nije važno, neću nagovarati ljude da se bore ili inzistirati na borbi. Radit ću svoj posao kao što sam uvijek i govorio", dodao je Masvidal, koji je u svojem posljednjem meču prošle jeseni pobijedio Natea Diaza i osvojio "BMF" pojas.

Linker
20. travanj 2024 06:43