UFC

Masvidal otkrio kako su pregovori za borbu protiv Diaza već u tijeku

Masvidal vs. Diaz
 Instagram / DOSBRAK
Jorge Masvidal već se ponaša kao da je borba protiv Natea Diaza njegova iduća borba. Na svom Youtube kanalu otkrio je kako su već u pregovorima i da bi se ista mogla održati u prosincu. A jako dobro je opisao to o susretu kakva dva borca bi se tu radilo.

Nate Diaz nakon pobjede protiv Anthonyja Pettisa prozvao je Jorgea Masvidala, a on je već na tribinama u Anaheimu reagirao potvrdno. Masvidala je nazvao posljednjim pravim gangsterom, no isto tako je dodao kako on nije gangster sa zapadne obale. Izrazio mu je poštovanje, no i želju za borbom. Jorge je sad rekao nešto o tome kako stvari oko organiziranja borbe trenutno stoje.

"Nate je bio u pravu oko jedne stvari. Ja nisam gangster sa zapadne obole. Usput pozdravljam zapadnu obalu jer imam jako puno podrške otamo i sviđa mi se 'vibra' koja tamo vlada. No, ja sam im Miamija, s prljavog juga. I spreman sam za tu borbu", rekao je Masvidal u videu koji je postavio na svoj nedavno pokrenuti Youtube kanal.

"Ljudima iz Miamija se moram ispričati što se borba neće održati ovdje, no ja radim ono što je najbolje za mene. Spreman sam za borbu. Trenutno pregovaramo i onda ćemo fanovima pružiti borbu koju žele vidjeti", dodao je 'Gamebred', da bi onda opisao što bi ta borba zapravo trebala biti:

"Imat ćete borbu dva psa u kavezu. Znate da ja mogu biti udaren bejzbol palicom i neće mi biti ništa, nastavit ću. Moj rival je isti takav tip borca. Možete ga udarati bejzbol palicom po koljenima i on će nastaviti ići dalje. To je borba koju fanovi žele i dobit će ju. Mislim da bi se mogla održati u prosincu, to je ono na što ciljam."

Masvidal trenutno iza sebe ima pobjede nad Darrenom Tillom i Benom Askrenom, obje vrlo efektnim nokautima. Time je dogurao do svog vrhunca popularnosti i sad to namjerava dobro naplatiti. Opcije su mu bile borba za titulu ili protiv Conora McGregora. No, onda se ukazao Diaz kao treća opcija. Srećom po njega, to je opcija koja se za razliku od prve dvije jako sviđa i samom UFC-u. Što se tiče Diaza, Dana White je nakon borbe protiv Pettisa rekao kako je trenutno on onaj koji samom svojoj pojavom podiže vrijednost organizacije. Kao takvom, nema sumnje da su mu spremni dati što god on želi, samo da ga privoli da se što prije odluči ponovno boriti.

Linker
20. travanj 2024 10:03