UFC

Masvidal poslao ozbiljno upozorenje Adesanyi

 ASANKA BRENDON RATNAYAKE / AFP
Jorge Masvidal vjeruje da bismo uskoro mogli dobiti novog prvaka u srednjoj kategoriji. 'Gamebred' je odlučio malo analizirati glavnu borbu UFC 248 priredbe, priznao je da je pristran, ali je i u svom izlaganju poslao ozbiljno upozorenje Isrealu Adesanyi.

Aktualni prvak branit će 7. ožujka titulu, a protivnik će mu biti kubanski veteran Yoel Romero, inače Masvidalov prijatelj i trening partner.

U svom razgovoru s ESPN-om, Masvidal je upozorio da za nešto više od mjesec dana u lasvegašku T-Mobile Arenu stiže odlično pripremljen i maksimalno fokusirani izazivač.

"On je spreman. U dobrom je trening kampu. Mentalno je na mjesto i to već neko vrijeme. Još prije dogovora ove borbe je polako je ulazio u formu. Njemu je ostao gorak okus u ustima zbog one posljednje borbe (Paulo Costa, op.a.). I meni je to jasno, također mislim da je on pobijedio. Nakon tog dvoboja se vratio u dvoranu gladan kao i uvijek. Vidjet ćemo koliko je kondicijski napredovao za ovaj meč. Mislim da će biti bolji nego ikad u tom segmentu. Jednostavno je u pripremama toliko dugo...", nahvalio je Masvidal Romera.

Jorge je lijepe riječi imao i za prvaka Adesanyu, a uz njih i nekoliko upozorenja tijekom kojih je istaknuo neka od najopasnijih Romerovih oružja.

"Izzy je toliko talentiran i precizan sa svojim udarcima, ali mislim da se nikad nije borio s nekim poput Yoela. Romero, kad je u svom najboljem izdanju, je borac koji je najopasniji u više segmenata. On vas može rušiti iz klinča, preko napada na jednu nogu, na dvije noge, može vam uhvatiti gležanj i natjerati vas na salto unatrag... Pored udaraca rukama, nemojte zaboraviti na njegova koljena. Dotakne li vas koljenom ili laktom, nećete se dobro provesti. Možda se probudite u bolničkom krevetu", izjavio je Masvidal dodavši:

"Očito je Izzy mlađi, kondicijski sjajno pripremljen, majstor je borbe na nogama, ima velik doseg i može diktirati ritmom jako dobro. Bit će to sjajna borba. Očito je da sam pristran i da sam uz Yoela, ali Izzy je jedan od najboljih u srednjoj kategoriji."

Linker
18. travanj 2024 17:58