UFC

Masvidal spreman prihvatiti samo dva protivnika

Jorge Masvidal
Ako je vjerovati riječima njegovog menadžera, Jorge Masvidal je za svoju iduću borbu spreman prihvatiti samo dva imena. Sve ostale opcije će automatski odbiti.

Nakon više nego impresivne pobjede protiv Bena Askrena, Jorge Masvidal nalazi se u poziciji gdje opušteno može čekati ponudu velike borbe. Fanovi su zainteresirani za njegov idući nastup, popularnost mu je na vrhuncu i mudra bi odluka bila to iskoristiti. Ako je vjerovati Jorgeovom menadžeru Malkiju Kawi, on razmišlja upravo na taj način.

Naime, Kawa je preko Twitteru otkrio kako je razgovarao sa svojim borcem i da mu je ovaj otkrio da ga zanimaju samo dva imena. Prvo je naravno Kamaru Usman, što bi značilo borbu za naslov prvaka velter kategorije. Pobjedama nad Darrenom Tillom i Benom Askrenom on svakako ima reference za to, no nešto će ovisiti o borbi Colbyja Covingtona i Robbieja Lawlera.

Drugo ime je Masvidal spominjao prije koji dan, a radi se o Conoru McGregoru. Jorge svakako ima sve potrebno za sučeliti se s najvećom svjetskom borilačkom zvijezdom. Od karizme, preko kvalitetnog "trash talka" do borilačke kvalitete. Iako je ta borba, koja bi mu donijela veliku zaradu, trenutno nerealna, to se vrlo lako može promijeniti ako Irac izrazi želju za tim ogledom. Njegove želje UFC ispunjava.

Što god se dogodilo, Masvidal je sad u situaciji da može mirno čekati svoj idući izazov. Iduća borba bit će mu najvažnija u karijeri i donijet će mu najveću zaradu do sad. Zato treba kvalitetno izvagati ponude i prihvatiti onu najbolju. Mi svi znamo da ćemo tu borbu gledati, a što je još važnije, to zna i on.

Linker
19. travanj 2024 10:41