UFC

Masvidal vs. Covington, gdje je zapelo? 'Jasno je tko izbjegava borbu, ja sam već pristao...'

Jorge Masvidal i Colby Covington
 Jason Silva / AGIF via AFP, Roslan RAHMAN / AFP
"To bi bio najlakše zarađen novac u mom životu, to je besplatna lova..."

Padne li zaista konačni dogovor, borba Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala ima potencijal postati jednim od najvećih UFC-ovih događaja u 2021. godini.

No, gdje je zapelo? Zašto već mjesecima slušamo o sudaru bivših timskih kolega, a pomaka nema?

Ako pitate Covingtona, 'Gamebred' je taj koji koči čitavu priču.

"Nadam se da će se to dogoditi. Kad sam posljednji put razgovarao s Danom (Whiteom) i UFC-om, rekli su mi da će to ostvariti. Ja sam za to bio još od prvoga dana, još otkako sam se borio s Tyronom Woodleyjem i otkako sam završio njegovu karijeru ostavivši ga na nosilima. Pristao sam na borbu s Masvidalom u rujnu", otkrio je Colby gostujući na You're Welcome podcastu Chaela Sonnena.

Screenshot (YouTube)
Jorge Masvidal i Colby Covington

Nekadašnji trening partneri, a danas veliki rivali više se ne mogu smisliti, a njihov dvoboj jedan je od najvećih koje UFC trenutno može organizirati u velter kategoriji.

"Jasno je tko se želi, a jasno je i tko se ne želi boriti. Vjerojatno postoji razlog zašto on ne želi borbu sa mnom. On je to već iskusio. Pa ovo bi bio najlakše zarađen novac u mom životu. Ovo je besplatna lova. On čak nije ni dobar kao Woodley. Tyron je barem pravi svjetski prvak, a ne 'BMF'. A da je ovaj lik toliki 'BMF', onda ne bi bježao. Ne bi izbjegavao borbe. On je jedini razlog zašto je zapelo", smatra Covington.

Tko bi bio vaš favorit u ovom dvoboju, Colby ili Jorge?

Linker
19. travanj 2024 22:33