UFC

Mayweatherov MMA borac potpisao za UFC

Floyd Mayweather Jr., Makhmud Muradov i društvo
 Instagram
Floyd Mayweather Jr. ušao je u posao s UFC-om. Naime, novi član najveće svjetske MMA promocije je Makhdum Muradov, jedini MMA borac na rosteru Mayweatherove menadžerske agencije. Debitirat će već krajem ovog mjeseca na Fight Nightu u Kopenhagenu.

29-godišnji Makhmud Muradov dolazi iz Uzbekistana, a zanimljivo je kako se radi o jedinom MMA borcu kojeg zastupa Floyd Mayweather Jr. putem svoje agencije. U karijeri je do sada ostvario 22 pobjede i šest poraza, no slavio je u posljednjih 11, odnosno 15 od posljednjih 16 borbi. To su reference koje nikako nisu mogle promaknuti najvećim promocijama, no UFC je bio onaj koji ga je doveo u svoje redove. I to na način da će debitirati već za deset dana.

Naime, Muradov će zamijeniti ozlijeđenog Petera Sobottu te će uskočiti u borbu srednje kategorije protiv Alessia Di Chirica. Di Chirico je talijanski borac koji je debitirao na UFC priredbi u zagrebačkoj Areni, a do sada je u Octagonu ostvario po tri pobjede i poraza. Posljednji nastup imao je u lipnju kad je izgubio od Kevina Hollanda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

28 September let’s go @ufc UFC COPENHAGEN Альхамдулиллах мечты сбывают28 сентября Ин Ша Аллах мы идём за очередной победой Всем большое спасибо за поддержку, только вместе мы сможем добиться успеха.Вместе м ——————————————— 28 září Kodaň UFC COPENHAGEN se těším na svůj první zapas v @ufc Chcel bych moc poděkovat všem za vaši podporu a kdo stojí za mnou moc toho vážím bohužel málo času na přípravu,ale to nevadí, cítím se dobře my jdeme za další výhrou __________________________________________ #muradov #TMT #ufccopenghagen #ufceurope #UFC #ready #fight #uzbek #uzbekistan #czechrepublic #czech #mmamonster #ankos #praha #muradovteam #alhamdulillah #win

Objavu dijeli Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov)

Muradov je odradio već četiri borbe ove godine i to sve u periodu između ožujka i srpnja. Na jednoj od njih bio je i Floyd Mayweather Jr., koji je svog borca posebno pohvalio putem Instagrama.

Fight Night u Kopenhagenu održava se 28. rujna, a program predvodi borba srednje kategorije između Jacka Hermanssona i Jareda Cannoniera.

Linker
23. travanj 2024 22:46