UFC

McGregor bivšem protivniku čestitao obljetnicu njihove borbe: Ti bi i dalje trebao biti član UFC-a!

Conor McGregor i Diego Brandao
Pet godina nakon njihove borbe u UFC-u Conor McGregor se na društvenim mrežama obratio bivšem protivniku Diegu Brandau i poručio mu kako bi i dalje trebao biti član UFC-a.

McGregor se s Brandaom obračunao u srpnju 2014. na UFC Fight Night 46 priredbi koju su predovodili u Dublinu. Bio je to treći nastup McGregora u Octagonu i jedna od borbi u kojima je Irac izgradio reputaciju opasnog nokautera perolake divizije završivši Brandaa tehničkom nokautom nakon četiri minute.

Pet godina kasnije, najveća borilačka zvijezda na svijetu obratila se Brazilcu putem Twittera. McGregor je čestitao Brandau obljetnicu njihove borbe i rekao kako po kvaliteti još uvijek pripada UFC eliti.

"Imaš neke sjajne prekide u svojoj bogatoj karijeri Diego, i dalje bi trebao biti član UFC-a. Niže lige ti nisu ravne. Ti si pravi finišer.... Sretna ti obljetnica moj brate", napisao je McGregor.

Ubrzo je uslijedio i odgovor Brandaa. 32- godišnjak je čestitao McGregoru na uspjehu i u šali mu poručio da popriča s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom oko njegovog povratka u elitnu promociju.

"Ti si faca, ubio si čitavu diviziju. Čestitam... Jednog dana ću htjeti natrag u UFC. Nazovi Danu Whitea. Lol", odgovorio je.

Brandao je nakon borbe s McGregorm u Octagonu upisao još dvije pobjede te poraz od Briana Ortege što je bio njegov posljednji UFC meč. Brazilac je karijeru nastavio u ruskim promocijama poput Fight Nights Global te japanskom RIZIN-u ostvarivši miješane rezultate. Posljednju borbu odradio je prošli mjesec na ACA 96 priredbi i upisao poraz odlukom od još jednog bivšeg člana UFC-a, Marcina Helda.

Linker
24. travanj 2024 22:33