UFC

McGregor i Werdum zaratili na Twitteru, Brazilac braneći Bellator žestoko izvrijeđao 'Notoriousa'

Conor McGregor i Fabricio Werdum
 VLADIMIR ASTAPKOVICH / SPUTNIK, Jason Silva / AGIF via AFP
Brazilca je razljutio McGregorov prigovor Bellatoru i ubrzo su počele padati teške riječi...

Nekoliko 'udaraca' preko Twittera su odlučili razmijeniti bivši UFC-ovi prvaci Conor McGregor i Fabricio Werdum.

Sve je krenulo kada je Irac prozvao Bellator te UFC-ovim konkurentima javno zamjerio na tome što još uvijek nemaju dovoljno dobar sustav antidopinškog testiranja.

"Odavno je prošlo vrijeme da promocija usvoji ugledno tijelo za testiranje kako bi njeni čisti sportaši bili sigurni", između ostalog je poručio McGregor.

Conor očito traži od Bellatora da poput UFC-a, koji surađuje s USADA-om, uz testiranja sportskih komisija, dodatno pojačaju kontrole uvođenjem još jednog nadležnog tijela.

McGregorov 'tweet' pročitao je i Werdum kojemu nije dobro sjelo to što Irac napada promociju u kojoj bi Brazilac vrlo lako mogao nastaviti karijeru.

"Gubitnici će uvijek pokušati pronaći opravdanja, a prvaci rade vrlo naporno i ne dopuštaju da ih mravi ometaju", napisao je Fabricio pritom spomenuvši Cris Cyborg što je vrlo brzo zbunilo McGregora.

"Molim? Nisam ni spomenuo Cris. Ovo nema nikakve veze s Cris. To je prijedlog da promocija, kao jedna od najboljih, unaprijedi program antidopinškog testiranja. Jer ovo sada je nula. Ovo je opasan posao i labav stav na ovoj razini je pogrešan", odgovorio je Conor.

Werdum je potom krenuo s nešto žešćim uvredama.

Poručio je tako brazilski veteran bivšem dvostrukom prvaku da je osoba koja "uživa u Scarface količinama kokaina, a koja nikada zbog toga nije pala na testiranju", spomenuo je Werdum i da je Conor "bio uhićen zbog golog pojavljivanja u pubu", nazvao ga je "silovateljem", "alkoholičarom i ovisnikom o kokainu koji se ne bi trebao brinuti o testiranju."

Rasprava se nastavila još dugo u noć s petka na subotu, a dio preostalih poruka možete vidjeti u nastavku članka:

Linker
19. travanj 2024 16:01