UFC

McGregor ili 'Cowboy'? Masvidal iznio svoju prognozu velikog okršaja

Jorge Masvidal
 screenshot
Jorge Masvidal pozorno će pratiti zbivanja u lasvegaškoj T-Mobile areni koja će za točno 10 dana ugostiti veliku UFC 246 priredbu i meč Donalda Cerronea i Conora McGregora.

Neki će reći da Masvidal ima milijun dobrih razloga da navija za McGregora. Barem kada pogledamo njegove planove, a oni, kako je i sam ranije otkrio, uključuju meč s bivšim dvostrukim prvakom.

"Želim borbu s McGregorom jer je to meč za veliku zaradu. On je bivši dvostruki prvak, ima impresivan skor i dolazi se boriti. Rasprodat ćemo bilo koje mjesto, gdje god ćemo se boriti, i bit će nasilno. Ali, ako on ne želi tu borbu, neću inzistirati. Neka radi što želi. Ako ne želi ovo, je**š njega. Ili želiš ili ne, u redu je ako ne želiš", nedavno je komentirao Jorge uz dodatak da je to meč koji ga trenutno zanima više i od borbe za titulu s Kamaruom Usmanom.

Sada je pak ESPN pokušao od Masvidala izvući prognozu onoga što nas čeka u glavnoj borbi UFC 246 priredbe.

"Ta borba može završiti na više načina. Conor je fenomenalan od samog starta, dok je 'Cowboy' spor na otvaranju. Conor ima sjajnu brzinu, tajming, snagu u udarcima i mislim da ga može zahvatiti u ranoj fazi", analizirao je UFC-ov velteraš.

Kada se priča dotakne Cerronea, tu 'Gamebred' ima i iskustvo iz prve ruke. Podsjetimo, Masvidal je pobijedio 'Cowboya' prekidom u drugoj rundi njihovog okršaja koji se dogodio još 2017. godine.

"Ako 'Cowboy' dođe s namjerom da 'grappla', kao što je znao nekad u prošlosti kada je za protivnike imao dobre udarače, ali i dobre 'grapplere' poput Ricka Storyja, kojeg je uspio rušiti i stvoriti puno prostora za napade... Ako se takav pojavi, onda može dobro ispremiješati stvari, uhvatiti ritam, možda ubaciti i pokoji 'high kick', kombinirati to s udarcima, biti lukav i Conoru predstavljati dvostruku prijetnju. No, izađe li samo kako bi se potukao, onda će ga Conor završiti u prve dvije rudne", zaključio je Masvidal.

Linker
24. travanj 2024 23:48