UFC

McGregor pohvalio Khabiba, ali poruku namijenjenu Gaethjeu odlučio je obrisati: 'To je bilo sramotno'

Conor McGregor
 Vladimir Astapkovich / Sputnik via AFP
Conoru nije trebalo dugo da pošalje poruku glavnim zvijezdama UFC-ovog događaja na Otoku Yas

Conor McGregor pozorno je pratio događaja u Abu Dhabiju i vrlo brzo nakon završetka UFC 254 priredbe poslao je poruku Khabibu Nurmagomedovu koji je nekoliko trenutaka ranije u posljednjem meču karijere pobijedio Justina Gaethjea.

Neke je možda iznenadio, a neke ne, ali Irac se ponio kao gospodin u poruci koju je preko Twittera uputio svom nekadašnjem rivalu.

"Dobar nastup za Khabiba. Ja ću nastaviti dalje. Još jednom tebi i tvojoj obitelji izražavam poštovanje i sućut za tvoga oca", napisao je McGregor.

Imao je Conor i nakon subotnje priredbe jednu poruku za Justina Gaethjea. 'The Highlight' je, naime, nakon poraza u Flash Forumu zaključio kako borba McGregora i Dustina Poiriera još uvijek nije službeno potvrđena pa je tako Ircu ponudio da s njim odmjeri snage.

"S (Khabibom) u mirovni, ja sam broj 1. Poirier i McGregor će se boriti, ali to nije službeno pa ako McGregor želi pojas - ja sam tu. Ako ga pak odluče dati nekom drugom, neka tako i bude. Ja ću biti spreman i spreman sam za borbu protiv njega. Ovo je moj posao, moj život i volim sve oko toga", rekao je, prema MMA Junkie portalu, Gaethje.

Conoru to nije promaklo...

"Dustin te nokautirao, a pored toga tvoje hrvanje/grappling i sveukupni strah od centralne pozicije su večeras bili zaista sramotni", napisao je bivši dvostruki prvak preko Twittera, ali tu je poruku nedugo nakon toga i obrisao.

Tko bi po vama bio favorit u meču McGregor vs. Gaethje?

UFC 254 bonusi (50 tisuća dolara):

Linker
15. travanj 2024 11:44