UFC

McGregor poslao prvu poruku svom sljedećem protivniku

Conor McGregor
 Screenshot/Youtube
Conor McGregor vraća se u UFC-ov kavez na UFC 246 priredbi 18. siječnja 2020. godine, a ovog tjedna je potvrđeno da će mu protivnik biti Donald Cerrone. 

Ubrzo nakon što je borba službeno potvrđena dvojica boraca razmijenili su prve poruke na društvenim mrežama, no ovaj put je temperamentni Irac pokazao svoju pristojniju stranu.

"Ovo će mi biti 51. MMA borba i planiram popraviti brojke na ovoj listi nakon 18. siječnja. Držim UFC-ov rekord po broju pobjeda s 23, rekord po broju bonusa s 18, rekord po broju knockdowna s 20, rekord sa sedam nokauta kickovima", pohvalio se Cerrone na Instagramu, a McGregor mu je odgovorio:

"Dobri Donalde, uživaj u Božićnoj večeri. Sretni blagdani tebi i obitelji od obitelji McGregor iz Irske. Vidimo se u 2020., preko nišana".

McGregor se vraća u oktogon prvi put nakon što je izgubio od aktualnog prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova u listopadu 2018. godine. Posljednju MMA pobjedu ostvario je još 2016. protiv Eddieja Alvareza, kada je postao dvostruki UFC prvak.

Linker
18. travanj 2024 20:55