UFC

McGregor priznao: 'Možda su neke stvari otišle predaleko s Khabibom prije UFC-a 229!'

Dana White i Conor McGregor viski
 Youtube
Conor McGregor je nastavio svoju tranziciju iz problematičnog i beskrupuloznog borca, u uzornog sportaša i nakon pobjede protiv Donalda Cerronea na UFC-u 247. U posljednjem intervjuu za ESPN je izjavio kako su neke stvari koje su prethodile njegovom meču protiv Khabiba Nurmagomedova na UFC-u 229 "možda otišle predaleko". Izjava je prilično odijeknula u američkim borilačkim krugovima.

Podsjetimo kako je Nurmagomedov svladao McGregora 2018. godine u Las Vegasu nakon čega je u i pored octagona Octagon izbio pravi kaos i žestoka makljaža. Do kulminacije je doveo najprije McGregorov napad na autobus u kojem se nalazio Nurmagomedov, ali i divljački "trash tak" u kojem je Irac vrijeđao obitelj, ženu i religiju svog protivnika u uvodu u meč.

"Neke su stvari možda otišle previše daleko, ali tako je kako je", priznao je bivši UFC prvak u razgovoru za ESPN te je dodao:

"To je jednostavno takav posao. Na kraju dana, dogodilo se to što se dogodilo. To je to!"

Irac ne pokazuje previše žaljenja i u nastavku intervjua upire prst u Rusa, kao onoga tko je započeo čitavu stvar. Podsjećamo kako je McGregorov napad u Brooklynu zapravo trebao biti odgovor na maltretiranje njegovog sparing partnera i prijatelja Artema Lobova od strane Nurmagomedova i njegove ekipe.

"Nije to došlo niodkuda! Postojale su stvari koje su dovele do onoga što je kazano. Nije to stiglo samo od sebe. Sve ono što se ranije događalo, poput situacije s Lobovom..", dodao je Irac te je nastao:

"Malo se sada zaboravljaju stvari i čini se kao da sam ja bio taj koji je započeo sve to. Na kraju je otišlo do vrlo, vrlo osobne razine."

U nastavku intervjua McGregor je ponavljao da je sada u potpuno novom razdoblju karijere u kojem je fokusiran isključivo na svoju vještinu i sport. Ali i dalje želi revanš protiv Nurmagomedova.

"Napravio sam korak natrag u odnosu na sva ta događanja i sada sam fokusiran na vještinu. Bit će to meč između dva vrlo vješta borca. On ima određene kvalitete i ja imam određene kvalitete. To je jedan vrlo zanimljiv obračun dva vrlo fokusirana borca i to je ono što će se dogoditi u idućem našem meću. Veselim mu se sa smješkom."

"Vidite u kakvoj sam formi. Svi to znaju. Nije bitno gdje će bježati. Sakriti se ne može. Strah. Boji se revanša. To je posrijedi!", zaključuje.

Linker
26. travanj 2024 12:23